Vy viete, čo obsahuje Vaša zubná pasta?

vy viete, čo obsahuje vaša zubná pasta? Počas umývania zubov sa do Vášho organizmu dostanú chemické látky ešte jednoduchšie, než keď si ich natierate na pokožku. Sliznica ústnej dutiny prepúšťa rozličné chemikálie ľahšie než Vaša pokožka a veru ani tomu sa neviete celkom vyhnúť, aby ste neprehltli trocha z chemicky upravenej vody.

Predovšetkým pre deti môže znamenať pravidelné prehĺtanie prípadne aj väčšieho množstva fluoridu a iných chemických látok obsiahnutých v zubných pastách riziko.

A pritom sa vo viacerých zubných pastách na pultoch obchodov nachádzajú také chemické látky, ktoré by ste určite nechceli vidieť na svojom tanieri.


V mnohých zubných pastách predávaných v celej Európe, počnúc od najznámejších svetových značiek po tie menej známe, sa nachádzajú také umelé zlúčeniny, ktorých dlhodobé, pravidelné používanie môže mať potenciálne nepriaznivý vplyv na zdravie, alebo môže mnohým spôsobiť alergické prejavy.

Zlúčeniny s takouto zlou povesťou sú:
  • triclosan
  • SLS
  • parabény
  • propylén- a polyetylénglykol
  • rozličné alergizujúce látky
  • umelé konzervanty
  • umelé farbivá
Navyše, takmer každú z týchto látok nájdete aj v zubných pastách pre deti.

Aj Vás znepokojuje zoznam zložiek Vašej zubnej pasty?


Mám pre Vás výbornú správu: po dlhodobom výskume a mnohých pokusoch sme našli zloženie, z ktorého sme pripravili ideálnu zubnú pastu. Prírodná, bez chemických látok, príjemne osviežujúca, krémová a dôkladne čistiaca zubná pasta, ktorá výborne obstála aj na slepých testoch, prekonajúc aj mnohé produkty veľkých svetových značiek.
Ak ste ešte nepoužívali prírodnú zubnú pastu, tak – podobne ako pri prírodných dezodorantoch – aj v tomto prípade budete potrebovať krátku, zoznamovaciu etapu, ale sľubujem Vám, že sa skoro zosúladíte, a aj Vy budete každé ráno a večer zdraviť žiarivým úsmevom vo svojej kúpeľni nového člena Manna palety s mätou piepornou a šalviou.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac