Aj Vy už cítite príchod jari?

aj vy už cítite príchod jari? Prudké oteplenie neprebudilo len prírodu, ale už ani ja sa neviem dočkať, aby sa všetko zazelenalo. Je tu aj obdobie pôstu a v tento čas by som už aj ja rada mala túto ospanlivú, sivú a temnú zimu za sebou. Obnoviť sa zvonka, zvnútra, nabiť sa novou energiou a konečne sa dostať von do prírody – takéto myšlienky sa mi preháňajú hlavou, kedykoľvek vykročím na ulicu alebo sa len zadívam von oknom.

Ako Vám môžu pomôcť Manny, aby ste sa znovu dostali do formy?

Ich prírodné a k pokožke jemné zložky dokonale zahrajú v každej očistnej kúre, ich esenciálne oleje Vás uvoľnia a pomôžu Vám koncentrovať sa na pre Vás dôležité ciele.

Odporúčam Vám tieto Manny na jarnú obnovu:


Na pomarančovú kožu, strie

Žiaľ, nie je kozmetika, ktorá by ich odstránila úplne, ale aj zlepšovaním celkovej kondície Vašej pokožky môžete veľa urobiť pre to, aby boli tieto poruchy podkožného tkaniva menej rušivé a Vaša pokožka bola tónovaná, pevnejšia a hladšia.
Pravidelný pohyb, strava chudobná na sacharidy a príjem dostatočného množstva tekutín Vám takisto môžu dopomôcť dostať sa do špičkovej formy, ako aj sauna, pravidelný peeling a ošetrovanie pokožky prírodnými maslami, olejmi či penovými krémami bohatými na vitamíny.

Na
peeling

Na
zlepšenie celkového stavu pokožky
Po peelingu na očistené oblasti môžete smelo použiť hustejšie, bohatšie prípravky na pokožku ako napríklad Manna organické kakaové maslo, skrášľujúci olej z hroznových jadierok alebo rýchlo sa vstrebávajúce penové telové krémy obsahujúce kombináciu viacerých olejov.
Ak ste to prehnali so saunou alebo s peelingom a Vaša pokožka sčervenala alebo sa stala citlivou, najlepšou voľbou bude Manna organické bambucké maslo, penový krém na telo z bambuckého masla s indickou citrónovou trávou s vôňou ylang-ylang a bergamotu alebo Prémiové mangové maslo
Či si už vyberiete bambucké maslo bez vône, či obohatené s esenciálnymi olejmi levandule a čajovníka alebo pomaranča a ylang ylang, Vaša pokožka Vám bude vďačná.

Pleťové masky pre bezchybnú pleť
Pleťové masky Manny obsahujú rôzne výživné íly bohaté na minerálne látky a stopové prvky. Ak sa Vám zdá Vaša pokožka mdlá, bez života či, naopak, príliš mastná, určite si medzi nimi nájdete tú pravú masku pre Váš typ pokožky. Naneste si ju na oblasti v závislosti od typu problému, či už na dekoltáž, chrbát, alebo aj plecia.

Hebké, lesklé vlasy – zbohom
, lupiny
Nechcete si už ani vlasy, ani pokožku hlavy ošetrovať chemikáliami alebo máte lupiny a svrbivú pokožku hlavy?
Ak aj Vaša pokožka hlavy zle znáša veľké teplotné rozdiely, a preto hľadáte riešenie na lupiny a svrbenie, vyberte si mydlo s obsahom čajovníkového oleja vhodné aj na umývanie vlasov.
Z Manny si môžete dokonca pripraviť aj zábal na vlasy! Akým spôsobom, o tom som Vám nedávno písala podrobnejšie tu.

Ak sa už teraz zbavíte usadenín, jedov, chemikálií, budete sa vo svojej koži cítiť oveľa lepšie, kým sem dorazí ozajstná slnečná jar plná vtáčieho štebotu!


Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

  • avatar
    • Ivana
    • 2016-03-10 21:14

    Vsade uvadzate kremy na telo, mate produkty aj na tvar? Konkretne krem na mastnejsiu, ci zmiesanu plet. Dakujem. Ivana

    • Ivana
    • 2016-03-10 21:14
    • avatar
      • Andrea Vargová
      • 2016-03-11 11:58

      Milá pani Ivana, na ošetrovanie mastnej pokožky je najlepšie bambucké masielko, ktoré pokožku krásne dezinfikuje, hydratuje. Od bambuckého masla nebudete mať mastnejšiu pokožku, póry budete mať čistejšie, pokožka bude schopná lepšie absorbovať vodu, bude mäkšia a pružnejšia, póry sa však neupchajú. Z bambuckého masla stačí veľmi málo, tenučká vrstvička, ktoré sa lepšie vpije do vlhkej pokožky, vtedy nezanecháva mastný filter. :)

      • Andrea Vargová
      • 2016-03-11 11:58

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac