Získajte doručenie zdarma!
získajte doručenie zdarma!

Získajte doručenie zdarma!



Už ste veľmi čakali, aby sa vaše Manny vydali na cestu k vám zadarmo? Ten čas je tu! Náklady za doručenie teraz prenechajte na mňa, nech je to moja vec!

Aj vám robí každým rokom výber vianočných darčekov problémy? Na poslednú chvíľu, unáhlene hľadáte v obchodoch a už sa možno stalo aj to, že ste sa rozhodli pre také prekvapenie, ktoré nezožalo úspech?

Dovoľte mi, aby som vás odbremenila, aby som uľahčila vaše rozhodovanie!

Už viete, čím by ste chceli svojich blízkych prekvapiť na Vianoce? Je ťažké uhádnuť, čomu by sa tešili... Tento istý problém mám každý rok aj ja, preto sa snažím vymyslieť veľa takých prekvapení, s ktorými viem vyrukovať hoci aj na poslednú chvíľu, už sú hotové a môžem si nimi byť úplne istá, že obdarovaný v nich nájde skutočné potešenie.

Takými sú napríklad Manny, veď kto by vedel odolať prírodnému rozmaznávaniu? Mám pre vás super správu: prírodné Manna poklady teraz 13.12.2018 do polnoci doručujeme zdarma (pokiaľ celková hodnota objednaných produktov presiahne 30 €).

Ešte jeden dôležitý argument pre to, aby ste si vybrali Mannu: a tým je pohodlie! :)

Predstavte si, že tento rok nebudete musieť na poslednú chvíľu, unáhlene, v prehriatych, preplnených nákupných centrách pátrať po vianočných darčekoch!

Zabudnite na stres a na prázdne police obchodov v decembri, vyhnite sa tlačeniciam, nervozite, získajte všetko, čo potrebujete pohodlne, z nežného objatia vášho obľúbeného kresla, z internetového obchodu Manny – navyše teraz hradím náklady za doručenie ja!

Naplňte si košík, získajte teraz rýchlo všetko čo potrebujete, kliknite sem

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac