Od týchto vecí budete mať okamžite vianočnú náladu!
od týchto vecí budete mať okamžite vianočnú náladu!

Od týchto vecí budete mať okamžite vianočnú náladu!



Vianoce sú už čoskoro tu. Ako sa ne pripravujete? Vďaka nasledovným tipom sa zaručene dostanete do adventnej nálady a do sviatočného obdobia sa môžete vrhnúť s príjemným oduševnením!

Priznám sa, že Vianoce sú jedným z mojich najobľúbenejších období roka, ale som si vedomá aj toho, že adventná nálada nezaklope na dvere vášho života automaticky len preto, lebo kalendár ukazuje december. Hlavne, pokiaľ ste kvôli koncoročnému zhonu v práci ešte viac zaťažení a máte málo voľného času.

V tomto by som vám rada pomohla, pretože verte mi, stačí trochu pozornosti, aby ste si dokázali okolo seba vytvoriť sviatočnú atmosféru. Pokiaľ sa to podarí a Štedrý večer budete očakávať v dobrej nálade a harmónii, potom sa táto radosť odzrkadlí aj na ľuďoch vo vašom okolí!

Záplava vianočných filmov

Neviem, ako ste s tým na tom vy, ale u nás je už takmer tradíciou, že pri prípravách na Vianoce vždy pozeráme tematické filmy! Je niekoľko starých vianočných klasík, pomocou ktorých sa ľahko ukolíšem do vianočnej nálady aj vtedy, ak by to podľa počasia vonku bežne nebolo ľahké. Odporúčam filmy Láska nebeská, Grinch, Ľadové kráľovstvo a Holiday.

Kúpeľ s esenciálnymi olejmi

Využite chladné počasie na to, aby ste zaviedli nový rituál! Po príchode domov si namiesto rýchlej sprchy napustite rozmaznávajúci kúpeľ! Použite Manna šumivé gule do kúpeľa, ale môžete urobiť aj to, že si nastrúhate trochu svojho obľúbeného Manna mydla a vhodíte ho do vody, potom to celé zaklincujete niekoľkými kvapkami 100% čistého prírodného esenciálneho oleja. Vyskúšajte pomarančový esenciálny olej, ten Vás privedie do sviatočnej nálady.

Odparovanie

Okrem kúpeľa vám najviac prinesú sviatočnú náladu vône. Pamätáte si ten pocit, keď vstúpite do bytu a zacítite príjemnú vôňu škoricového zákusku, na ktorom ste si zvykli pochutnávať počas sviatkov? Nemusíte neustále vypekať, aby aj váš byt neustále vyžaroval takúto nostalgickú, lákavú, vianočnú atmosféru. Stačí, ak do odparovača nakvapkáte niekoľko kvapiek z Manna pomarančového, alebo bergamotového esenciálneho oleja, príjemná vôňa zaplaví celý byt.

Vianočné veľké upratovanie

Pokiaľ chcete byť skutočným profesionálom, potom si v tomto období pripravujte aj vodu na umývanie podlahy tak, že do octovej vody nakvapkáte pomarančový esenciálny olej.

Šaty so sviatočnou vôňou

K vôni domova prispievajú aj šaty. Namiesto klasickej aviváže nakvapkajte do práčky pár kvapiek Manna 100% pomarančového, alebo bergamotového esenciálneho oleja, aby aj vaše šaty dostali „vianočné” ošetrenie. Uvidíte, že tieto drobnosti veľmi prispejú k tomu, aby ste sa dostali do sviatočnej nálady.

Vianoce v penovom kréme

Ako by sa vám páčilo, keby ste sa počas prípravy na sviatky rozmaznávali penovým krémom s vianočným nádychom? Manna penový krém pre starostlivosť o telo s bambuckým maslom, s esenciálnymi olejmi pomaranč a klinčekmi, má nostalgickú arómu pripomínajúcu dávno minulé Vianoce. Naneste si ho na vlhkú pokožku, dosiahnete tým ešte lepší účinok. Najlepšie je, ak sladkú, pomarančovú, čarovne krásnu vôňu dosiahneme prirodzenými, prírodnými zložkami. Dostalo sa do neho bambucké maslo, pomarančový esenciálny olej a esenciálny olej z klinčekov. V tomto penovom kréme je ukrytá „esencia” Vianoc, budete ho milovať.

Korčuľovanie

Toto je taký šport, ktorý sa doslova spája so sviatočnou náladou. Klziská sú zväčša zdobené vianočnými svetlami, navyše aj hudba, ktorú hrajú na klzisku, pomôže, aby ste sa dostali do sviatočnej nálady. Dokonalý program s rodinou alebo priateľmi!

Lyžovanie

Keď môžete, potom s lyžovaním nečakajte na rok 2019. Už aj predĺžený víkend v horách vám dodá ten vianočný pocit, po akom túžite. Horúci čaj, nádherné štíty pokryté snehom a zážitok z lyžovania. To všetko prispeje k tomu, aby ste zacítili blízkosť sviatkov.

Čítanie

Vianoce sú obdobím spomalenia a dobitia sa energiou. Pomocou dobrej knihy sa môžete ponoriť do iného sveta príbehu a môžete sa tak úplne uvoľniť. A keď vás čítanie úplne očarilo, našli ste dokonalý darček!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac