Voňavé, alebo neparfumované?
voňavé, alebo neparfumované?

Voňavé, alebo neparfumované?



Voňavé, alebo neparfumované?

Predpokladám, že aj vy milujete vône. Avšak tak, ako v iných prípadoch, aj tu je dôležitá istá hranica a súlad. Keď hovoríme o umelých prísadách, veľmi jednoducho môžeme povedať, že na svoju pokožku nechceme používať škodlivé voňavé látky plné chemikálií. Avšak ani pri používaní prírodnej kozmetiky bez chemikálií nie je isté, že najlepším riešením pre nás zakaždým je práve voňavá verzia.

Účinok vôní

Sú príležitosti, kedy priam túžime po nejakej vôni. Potrebujeme ju. Môže to byť napríklad kúpeľ po namáhavom, únavnom dni.

Pokiaľ sa chcete uvoľniť, levanduľa môže byť vašim najlepším spoločníkom. Prináša očakávaný pokoj a po zvyšok dňa vás pripraví na odpočinok. V takomto prípade je najlepšou voľbou ponoriť sa do vane naplnenej horúcou vodou, ktorá vás láka vôňou Manna gule do kúpeľa geránium-levanduľa.

Keď však radšej máte pocit, že sa potrebujete trošku vzpružiť a dobiť si energiu, doprajte si rýchlu sprchu Manna sprchovacím gélom s vôňou rozmarínu a mäty, ktorého vôňa prebudí nielen vás, ale aj vaše okolie!

Pretože vaša vôňa nemá vplyv iba na vás!

Nemiešajte!

Práve preto nie je jedno, ktoré vône vás obklopujú, pretože nie je isté, že zmes vôní, ktorá sa vytvorila, vyvinie spolu taký príťažlivý účinok, ako samostatne.

Takže, pokiaľ chcete, aby sa za vami obracali pre pozitívny účinok, vyberte si typickú vôňu na každú príležitosť.

Pokiaľ máte chuť zvádzať, účinok Manna krémového parfumu Spice up your senses nenechá na seba dlho čakať! Citrusovo - mätová vôňa pripomína lahodnú limonádu a zaručene vzpruží nositeľa vône, a aj toho, kto má to šťastie pocítiť tú vôňu zblízka.

Vône môžu pripomenú, navodiť hoci aj jednu dávnu spomienku. Pokiaľ aj teraz túžite po nádhernej vôni, pripomínajúcej Vianoce, vyskúšajte Manna Penový krém s bambuckým maslom s pomarančom a klinčekmi. Zaručene vo vás vyvolá sviatočnú náladu, a to aj vtedy, keď je vonku už krásne teplo.

Ak však túžite zažiť okamih, často videný vo filmoch, vyskúšajte ten pocit, keď vás po prečesaní svojich hustých pramienkov obklopí nádherná lotosová vôňa vďaka Manna Sade starostlivosti pre suché a normálne vlasy.

Keď netúžite po vôni

Sú chvíle, obdobia, keď vôbec netúžime po žiadnej vôni. Takými sú napríklad obdobie sladkého očakávania, alebo keď sa naša pokožka stáva extrémne citlivou a musíme sa vyhýbať aj prírodným vonným látkam.

Pre citlivú pokožku ponúka neparfumované riešenie Manna Sada starostlivosti pre suchú pokožku. Krémová maska na tvár s ružovým ílom a maslom z Aloe vera a čistiace mydlo White satin dokážu zázraky s pokožkou, navyše neprekryjú ani vôňu vášho obľúbeného perfumu, pretože sú úplne bez vône.

Pokiaľ si chcete pod sprchou pripomenúť sladké spomienky z letnej dovolenky pri mori, vyskúšajte Manna COCO mydlo s morskou soľou. Veru, pri jeho výrobe sa naša ruka poriadne zatriasla a pridali sme čo najviac morskej soli!

Zaostrené na batoľatá

Pri ošetrovaní a starostlivosti o bábätká a batoľatá je potrebné obzvlášť dohliadať na rôzne vonné látky, vône. Existujú dve také Manny, ktoré bude milovať aj vaše dieťa a aj vy ich môžete pokojne používať, ale iba s mierou, aby ostalo aj pre vaše dieťatko!

Manna Ošetrujúci detský olej rozvoniava ako nefalšované bábätko, vďaka kombinácii očarujúcej levanduli, kokosu, jojoby a mandlí. A samozrejme vďaka vášmu dieťaťu!

Manna Detský krém na zapareniny je vyrobený zo 100% čistého sezamového oleja bez chemikálií, ktorý dopĺňa levanduľový esenciálny olej, prinášajúci batoľatám pokojný spánok.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac