Ušetrite s Mannami v Čierny piatok!

ušetrite s mannami v Čierny piatok! Aj tohto roku je tu Čierny piatok, deň, kedy väčšina z nás začína s prípravami na Vianoce.

Takto pred rokom som Vám písala o tom, ako vlastne začala táto tradícia pochádzajúca zo Spojených štátov, a ako sa k nej z roka na rok pripája stále viac ľudí. Vedeli ste, že mnohí si na tento deň vyberú dovolenku, len preto, aby nepremeškali najlepšie akcie? A to, že každým rokom sú tlačenice, chaos a nepríjemné situácie medzi davom ľudí úplne bežné?

Našťastie Vy túto situáciu nemusíte zažiť. Vy sa môžete pohodlne a ľahko naladiť na Vianoce s Mannou. V našej fantastickej ponuke nájdete čisté, prírodné mydlá pre všetky vekové kategórie, sprchovacie gély, maslá na telo, skrášľujúce kozmetické oleje, voňavé peelingy, očarujúce penové krémy, krémové deodoranty bez hliníka, čarovné guľôčky a mliečne krémy do kúpeľa, pravé esenciálne oleje, či prírodné zubné pasty bez fluoridu!

Radi prekvapíte aj seba niekoľkými maličkosťami, kým zháňate darčeky pre svojich blízkych?

Čakajú na Vás tie najlepšie ponuky , len dnes môžete získať tieto výnimočné sady od Manny bez chemikálií s obrovskými zľavami a ušetriť tak až 29%!


Samozrejme, nájdete medzi nimi aj vianočné Manny v darčekovom balení, a len dnes môžete získať tohtoročnú novinku - čarovné bambucké maslo s marcipánovou vôňou Dotyk Zimy, a to aj v prípade, že ešte nie ste členom Manna Klubu.

Nenechajte u nás Vaše obľúbené Manny, zostáva už len niekoľko hodín, zásobte sa na Vianoce teraz!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac