7 vecí, ktoré svojim vlasom nikdy nerobte

7 vecí, ktoré svojim vlasom nikdy nerobte Túžite po zdravých, dlhých vlasoch a znepokojuje Vás, že sa Vám ľahko lámu a sú mastné? Možno si to ani neuvedomujete, ale ak sa zbavíte niekoľkých zlozvykov, spravíte tým prvý krok ku krásnym a zdravým vlasom.
  1. Nebabrite si končeky vlasov
Ak si neustále chytáte končeky vlasov, budete ich mať ešte viac polámané a rozštiepené. Namiesto toho ich pravidelne ošetrujte skrášľujúcimi olejmi od Manny a vyskúšajte si umývanie vlasov prírodným Mydlom pre zdravé vlasy, aby aj starostlivosť o vlasy bola bez chemikálií.
  1. Nepohrávajte sa s vlasmi
Ak ste v rozpakoch , v strese, alebo sa len nudíte, pokúste sa svoje ruky zamestnať niečím iným, než hraním sa s vlasmi. Nerobí to dobre ani Vášmu účesu, a tento zlozvyk Vašim vlasom vyslovene škodí.
  1. Nenechajte si vlasy dlho rásť
Aj keď si práve nechávate vlasy narásť, dajte si ich každé dva mesiace podstrihnúť. Pýtate sa prečo? Ochránite ich tým pred rozštiepením ich končekov.
  1. Nenoste ich každý deň zopnuté v silnom vrkoči alebo drdole
Nechajte dýchať pokožku hlavy, aj Vašim vlasovým cibuľkám prospeje, ak si ich nebudete zopínať každý deň rovnako a navyše silno. Na noc si vlasy vždy rozpustite.
  1. Nečešte ich príliš dlho, alebo keď sú mokré
Aj kvôli tomu sa Vám môžu lámať končeky vlasov.
  1. Nepoužívajte lak na vlasy a kulmu súčasne
Stylingové prípravky obsahujú alkohol, ktorý v kombinácii s vysokou teplotou vlasy obzvlášť poškodzuje.
  1. Neumývajte si ich každý deň
Aj keď sa Vaše vlasy ľahko mastia, ich každodenné umývanie neprospieva ani im, ani pokožke hlavy. V mojom predchádzajúcom príspevku si môžete prečítať o tom, ako pomôcť pokožke hlavy navyknúť si na menej časté umývanie.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac