Tajomstvá Manny: tajné možnosti využitia Vašich obľúbených Mánn
tajomstvá manny: tajné možnosti využitia vašich obľúbených mánn

Tajomstvá Manny: tajné možnosti využitia Vašich obľúbených Mánn



Vedeli ste, svoje Manny môžete využiť rôznymi alternatívnymi spôsobmi aj mimo starostlivosti o pleť? Sú to skutočné poklady. Budete prekvapení, na čo všetko ich môžete použiť.

Nižšie Vám ukážem dve, na prvý pohľad možno nezvyčajné možnosti použitia, vďaka čomu môžete Manna – zážitok urobiť ešte mnohostrannejším! Oplatí sa Vám vyskúšať ich, je možné, že potom sa budete na svojich osvedčených favoritov dívať úplne inými očami!

Eben – čistiace mydlo na tvár s aktívnym uhlím, na telo

Jeho meno je čistiace mydlo na tvár, ale nenechajte sa pomýliť. Neparfumované čierne mydlo s obsahom aktívneho uhlia je omnoho mnohostrannejšie. Smelo ho používajte nielen na tvár, ale aj pri kúpeli, pretože výskumy potvrdili, že vynikajúco čistí všetky nečistoty *. Jeho používanie je hotovým snom, pretože dobre pení, ľahko sa zmýva a zmäkčuje pleť*. Toto je ten produkt, ktorý keď raz kúpite, úplne si ho zamilujete a môžete ho použiť aj na celé telo, vďaka čomu si osobnú hygienu značne zjednodušíte. Čo mám najradšej je, že Mydlo Eben je jeden z najlepších príkladov toho, ako mnohostranná môže Manna byť. Je dokonalou voľbou, keď je pleť Vašej tváre problematická, pretože vo väčšine prípadov zlepšuje celkový vzhľad aknóznej pleti**, ale na dennú hygienu ho môžu pokojne používať aj ostatní členovia rodiny.
Prevoňajte svoje topánky Mannami!

Manna levanduľový esenciálny olej prináša do Vášho domova prírodu a so svojou sviežou vôňou pripomína nekonečné, letné levanduľové polia. Nie náhodou patrí medzi moje obľúbené vône. Prečo by ste nemohli nežnú, príjemnú vôňu levandule použiť aj na osvieženie svojich topánok? Na jar je obzvlášť dôležité, aby mali Vaše topánky, ktoré denne používate, sviežu, dobrú vôňu. Do malého textilného vrecúška dajte 4-5 polievkových lyžíc sódy bikarbóny, potom na ňu nakvapkajte levanduľový esenciálny olej! Sóda bikarbóna do seba nasiakne a eliminuje pachy, esenciálny olej im zase dodá rozprávkovú vôňu. Navrhujem, aby ste aj zimné čižmy odložili na oddych tak, že do oboch topánok vložíte po vrecúšku tejto zmesi! Namiesto levandule môžete použiť aj čajovníkový alebo citrónový esenciálny olej.

* na základe subjektívnych názorov používateľov v rámci výskumu nezávislého, medzinárodne uznávaného výskumného laboratória zapojením 25 žien (20 - 57 ročné) počas troch týždňov (pri použití denne jedenkrát)
** na základe výskumu nezávislého, medzinárodne uznávaného výskumného laboratória zapojením 25 žien (20 - 57 ročné) počas troch týždňov (pri použití denne jedenkrát)

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac