Mydlové tajomstvo: čo v sebe ukrýva okúzľujúce mydlo Eben?
mydlové tajomstvo: čo v sebe ukrýva okúzľujúce mydlo eben?

Mydlové tajomstvo: čo v sebe ukrýva okúzľujúce mydlo Eben?



Vydali sme sa po stopách tajomsta jedného z našich najobľúbenejších mydiel. Prečo je také dobré, a prečo ho tak milujeme? Z tohto článku sa môžete o mydle Eben dozvedieť všetko.

Viem, že denno – denne sa stretávate s kvantom informácií. Práve preto považujem za veľmi dôležité, že keď niečo tvrdím, nech to viem aj niečím podložiť, veď iba tak bude to, čo si u nás prečítate, hodnoverné. Práve preto sme sa rozhodli, že mydlo Eben od Manny pošleme do nezávislého, medzinárodne uznávaného, výskumného
laboratória, vynikajúce výsledky prekvapili aj nás!

Výskumy potvrdili, že mydlo Eben čistí špinu a nečistoty*, preto odporúčam, aby ste ho na čistenie tváre používali ráno aj večer.

Keď je Vaša pleť problematická, potom je toto mydlo pre Vás obzvlášť vhodné. Skúsenosti potvrdzujú, že mydlo Eben vo väčšine prípadov zlepšuje všeobecný vzhľad aknóznej pokožky **. Viem, koľko nepríjemností dokáže spôsobiť, keď sa kvôli mastnejším miestam nepríjemne leskne nos, alebo čelo, ale toto mydlo preukázateľne
zmatňuje pleť tváre *, vďaka čomu sa už nebudete musieť trápiť pre lesknúce sa fľaky.

Konečne je to mydlo, ktorého aj používanie je pohodlné*: ľahko sa nanáša*, dobre pení*, jednoducho sa zmýva* a Vašu pokožku urobí okúzľujúco jemnou*. Najlepšie je, ak ho budete používať ráno aj večer, Vaša pokožka si doslova vydýchne.

Mydlo Eben však môžete používať nielen na tvár, ale aj na celé telo, pri kúpeli, lebo pokožku dokonale čistí*.

Ale pozrime sa, čomu vďačí za tieto mnohostranné vlastnosti? Tajomstvo je v najdôležitejšej zložke, ktorou nie je nič iné, ako prášok z aktívneho uhlia. Práve od neho bude táto mydlová špecialita taká rozprávkovo krásna, elegantne čierna. Vedeli ste, že v prvej svetovej vojne bolo aktívne uhlie aj v plynových maskách, ktoré chránili vojakov pred toxickými plynmi a v mnohých prípadoch ho používali aj na čistenie vody? Dôvod je jednoduchý: jeho pórovitý povrch dokáže zachytiť toxíny a to tak, že ich chemicky viaže a „dokáže pohltiť” aj väčšie toxické látky, ako je jeho samotná hmotnosť. Vďaka svojim pórom disponuje neuveriteľne veľkým povrchom. Ani by ste neverili, ale 2,5 centimetrov kubických aktívneho uhlia zodpovedá povrchu dvoch tenisových kurtov! Teraz už vidíte, prečo mydlo Eben s aktívnym uhlím dokáže rozmaznávať tak účinne, a prečo Vám ho odporúčam, keď je Vaša pleť problematická.

Okrem vyššie uvedených potvrdených výskumov je ešte niekoľko vecí, na ktoré som v spojitosti s mydlom Eben veľmi hrdá. Je medzi nimi aj to, že mydlo je zaručene vegánske, čiže obsahuje výlučne rastlinné zložky.

Mydlo Eben od Manny je bez testov na zvieratách, to znamená, že ani v jednej etape jeho výrobného procesu nemuseli trpieť žiadne zvieratá. Okrem toho pre našu obrovskú radosť získalo toto mydlo aj prestížne ocenenie COSMOS Natural. COSMOS je najprestížnejšou európskou organizáciou prírodnej kozmetiky, ktorá potvrdzuje, že náš produkt bol vyrobený zo surovín pochádzajúcich z kontrolovaných, dôveryhodných zdrojov, šetrnými metódami, bez syntetických vonných látok a farbív, a tiež bez ropných derivátov.

* na základe subjektívnych názorov používateľov v rámci výskumu nezávislého, medzinárodne uznávaného výskumného laboratória zapojením 25 žien (20 - 57 ročné)
počas troch týždňov (pri použití denne jedenkrát)

** na výskumu nezávislého, medzinárodne uznávaného výskumného laboratória zapojením 25 žien (20 - 57 ročné) počas troch týždňov (pri použití denne jedenkrát)

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

  • urobte si jarnú limonádu z liečivých rastlín! - blog

    Urobte si jarnú limonádu z liečivých rastlín!

    Už aj na jar je príjemné popíjať v slnečnom počasí limonádu, ale čo by sa stalo, keby ste teraz namiesto klasickej verzie použili k príprave chladivého nápoja liečivé rastliny?

    Pozrieť
  • liečivý petržlen - blog

    Liečivý petržlen

    Každý z nás ho používa a je natoľko známou, každodennou surovinou, že si ju takmer ani neuvedomujeme. Pritom petržlen je vitamínovou bombou, liečivou rastlinou a nenahraditeľným korením súčasne! Tu je niekoľko zaujímavostí, ktoré ste o ňom určite nevedeli!

    Pozrieť
  • zero waste: produkujte menej smetí! - blog

    Zero Waste: Produkujte menej smetí!

    Vedeli ste, že priemerný občan rozvinutej krajiny vyprodukuje ročne 400-500 kilogramov domáceho komunálneho odpadu?

    Pozrieť

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac