Šampióni nežnosti, extra panenský olivový olej a nechtíkový olej
Šampióni nežnosti, extra panenský olivový olej a nechtíkový olej

Šampióni nežnosti, extra panenský olivový olej a nechtíkový olej



Mnohí sa ma pýtajú, ktorá je najjemnejšia Manna? Ale veď všetky sú také, odpovedám, potom si predsa len musím priznať, že existujú aj šampióni nežnosti.

Extra panenský olivový olej a mydlo z neho vyrobené

Aj dnes populárne mydlo z extra panenského olivového oleja bolo jedno z prvých Mánn, možno aj preto je jeho extra jemné ošetrenie také nezabudnuteľné. Je ideálne pre každého, pre dospelých aj pre deti, pre normálnu aj citlivú pokožku súčasne. Je veľmi šetrné, preto môže byť neoddeliteľnou súčasťou každodennej hygieny, na celé telo aj na tvár.

Ale od čoho je také nežné?

Naše suroviny sa do produktov Manny dostanú presne v takej forme, ako ich stvorila príroda, toto platí aj pre mydlo z extra panenského olivového oleja: nemenili sme to, čo je samé od seba dokonalé.

Extra panenský olivový olej sa získava z olivového oleja nazývaného aj tekuté zlato už od praveku. Považuje sa za najvzácnejší, najvznešenejší olivový olej, a to zaslúžene.

Extra panenský postup jednak znamená, že olivy neprejdú žiadnym chemickým procesom, lisovanie alebo odstreďovanie sa robí za studena, mechanicky. Na druhej strane po zbere bobuliek, po ich obraní zo stromov, začne výroba oleja do 24 hodín.

Olivové oleje majú zložité kvalitatívne triedenie, používanie pomenovaní si treba zaslúžiť. Keď olivy čakajú na spracovanie viac ako 24 hodín, charakter oleja sa zmení, stratí sa extra panenský charakter a môže sa znížiť obsah účinných látok. Kvalitný olivový olej je bohatý na vitamíny A a E, vďaka vitamínu E je priateľom suchej a citlivej pokožky.

O extra panenskom olivovom oleji si môžete prečítať aj v tomto našom článku.

Nechtíkový olej a Nechtíkové mydlo

To, čo je dobré pre citlivú detskú pokožku, to môžeme smelo nazvať jemným, možno aj preto mám taký pocit, že aj Nechtíkové mydlo s vôňou nechtíka má popredné miesto medzi nežnými Mannami.
Ešte pridajme, že za toto fantastické ošetrovanie okrem nechtíka vďačíme aj organickému bambuckému maslu, ktoré sa v tomto mydle nachádza vo vysokom pomere.

Nechtík patrí medzi najobľúbenejšie, najdlhšie používané liečivé rastliny, používa sa vo forme čaju, vo forme krému po nanesení na pleť, ale je známy aj ako olej. Jeho účinok na upokojenie pokožky uznáva aj západná medicína.

Toto mydlo je môjmu srdcu blízke aj preto, že v tejto Manne vyvinutej vyslovene pre detskú pokožku, sme ako základnú surovinu prvýkrát použili aj nechtíkový olej. Ba čo viac! Mydlo dokonca obsahuje aj sušené lupienky nechtíkového kvetu, aby malo hravý, pôvabný vzhľad.

Radi by ste si aj doma vyrobili nechtíkový olej? Tu som vám prezradila, ako to môžete urobiť.

Ste zvedaví, čo sa ešte hodí k detskej pokožke? Spoznajte 3+1 zložiek, ktoré nežne ošetrujú ešte aj tú najcitlivejšiu detskú pokožku.

Filozofia nežnosti

Manna je totožná so svetom bez chemikálií, s prirodzenosťou. Manny neobsahujú umelé vonné prísady, zložky živočíšneho pôvodu. Už aj toto je zárukou jemnosti, starostlivosti. A o čom hovoríme o čosi menej, pritom je to rovnako dôležité: mydlá balíme ručne. Aj toto je istá forma nežnosti, na ktorú sme veľmi hrdí, pretože dobre vystihuje, ako vážne sa k nežnosti staviame.

Pokiaľ svoju pokožku ošetrujete, čistíte Mannami, môžete si byť istí, že ste k nej šetrní. Toto nie je iba sľub – toto je aj naša filozofia.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac