Rozprávkové jesenné destinácie
rozprávkové jesenné destinácie

Rozprávkové jesenné destinácie



Jeseň je jedno z mojich obľúbených ročných období, príroda žiari vo všetkých farbách dúhy, počasie je príjemne chladné, ale ešte nie studené, a čakajú na nás tisícky programov. Ukážem vám najlepšie jesenné destinácie, aby bolo toto okúzľujúce ročné obdobie čo najpríjemnejšie!

Pokiaľ ste ešte doteraz nemali čas na oddych, potom sa oplatí na jeseň urobiť si zoznam o najlepších cieľoch na výlet. Nemyslím tým na exotické krajiny, ale na tie zázraky, ktoré sú od miesta vášho bydliska možno na dosah ruky. Tu je pár tipov, ak by ste sa chceli niekam vybrať, a Manny, s ktorými bude zážitok ešte úplnejší.

Potulky lesom
Nič neprinesie väčší oddych, ako potulky lesom. Väčšiu časť svojich všedných dní trávime medzi štyrmi stenami, obklopení počítačmi, práve preto je tak osviežujúcim pocitom trochu dýchať spolu s prírodou. Počúvať štebot vtákov, cítiť vôňu čerstvého vzduchu, zbierať šišky a kochať sa v tisíckach farieb, ktoré sa objavujú na listoch stromov. Pokiaľ sa úplne oddáte čaru lesa, konečne dorazíte tam, kde dokážete byť najšťastnejší: do súčasnosti. Vtedy sa už nebudete trápiť nad minulosťou, alebo znervózňovať sa nad budúcnosťou, existuje iba prítomnosť. Počas dlhej prechádzky lesom je dobré chrániť si pokožku, preto odporúčam, aby ste vždy mali pri sebe Manna prírodný prípravok pre starostlivosť o pleť. Manna organické ghanské bambucké maslo bude vašim dokonalým spoločníkom, stačí, ak si v tenkej vrstve natriete ruky, alebo tvár, aby sa náhodou počas výletu nevysušili. Jeho zamatová konzistencia a príjemná, prírodná vôňa sa dokonale hodia k tomuto programu blízkemu prírode.

Cykloturistika
Príchodom jesene nie je potrebné dvojkolesové dopravné prostriedky odložiť do najtmavšieho kúta garáže, stačí si obliecť nepremokavú bundu, pohodlné džínsy, pulóver a hrubšie ponožky a cesta za objavmi sa môže začať! Najlepšie na celom je, že prechádzaním nádhernou jesennou krajinou budete môcť vidieť úplne inú stránku okolia. Bicyklovanie je zároveň intenzívnym športom, vďaka ktorému rozhýbete celé svoje telo. Pozrite sa do mapy a naplánujte si trasu vopred. Keď sa vám chce, môžete si naplánovať aj menšie prestávky v niektorej remeselníckej cukrárni. Počas cykloturistiky sa vaša tvár stretne so silným vetrom preto je dôležité, aby ste pri sebe mali Manna prírodný balzam na pery, ktorý rozmazná vetrom vysušené a popraskané pery. Na suché miesta tváre zase odporúčam Manna pleťový krém s kyselinou hyalurónovou a olejom z brusnicových jadierok, pretože jeho fantastické účinky potvrdzujú laboratórne testy. Aj ruky sú vystavené vplyvom prostredia, preto odporúčam, aby ste ich počas cesty niekoľkokrát natreli Manna krémom na ruky, ktorého fantastická vôňa a účinok vás okamžite očaria, veď uvidíte!

Kúpele
Uvoľniť sa vo vonkajšom bazéne s teplou vodou a pozerať sa, ako sa z teplej vody odparujúcej sa do chladného ovzdušia stáva para – úžasný pocit. V jesennej sezóne čaká svojich návštevníkov mnoho liečebných kúpeľov s jedinečnými liečivými vodami a vzrušujúcimi bazénmi, ktorých voda osvieži telo aj dušu. Najlepšie je, keď takýto kúpeľný program spojíte s príjemnou saunou. Potením detoxikujete, striedanie studenej a teplej zase precvičuje vaše cievy. Stuhnuté svaly uvoľní príjemne perlivé jakuzzi. Na takýto celodenný program si musíte telo pripraviť, aby mohli vzácne živiny liečivej vody preniknúť hlboko do pokožky. Odporúčam, aby ste si už predošlý večer urobili dôkladný peeling s Manna telovým peelingom s drvenými hroznovými jadierkami so sladkou ovocnou vôňou, vyrobeným s hnedým cukrom. Peeling sa oplatí použiť aj na tvár, k tomu odporúčam Manna krémový peeling na tvár s mletými olivovými jadierkami, ktorý je vyrobený s melivom z olivových jadierok a vašej pleti poskytuje zamatové rozmaznávanie. Po programe v kúpeľoch je zase čas doplniť si vyplavené živiny: vyskúšajte Manna exotické maslá! Tieto lahôdky pre výživnú starostlivosť o pleť budú bodkou za jesenným osviežením a svojou rozprávkovou vôňou vás ukolísajú do príjemnej nálady.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac