Pustite to!
pustite to!

Pustite to!



Počas „pustenia“ budete očistení od všetkého, čo vás strháva a ženie do negativity, aby ste mohli byť konečne slobodní a šťastní! Tu je niekoľko spôsobou, pomocou ktorých si môžete život uľahčiť, pokiaľ máte pocit, že ste sa v ňom „zasekli“.

Počas všedných dní sa na nás nalepí mnoho zaťažujúcich vecí, od množstva úloh, ktoré je potrebné riešiť, až po more informácií, ktoré sa na nás neobmedzene valia. Pokiaľ si nedáme pozor, už si všimneme len to, že sme citovo zaťažení. Mali by ste vedieť, že tieto negatívne vplyvy by ste každý deň mali dať bokom, aby ste sa mohli oslobodiť. Nemusíte urobiť nič iné, ako si do života zaviesť „pustenie“, ktoré kráča ruka v ruke s prijímaním. Prijmite, že mnohé výzvy, s ktorými sa denne stretáte, sú prirodzeným procesom vášho života. Sľúbte si, že v záujme riešenia svojich problémov urobíte všetko, čo je vo vašich silách, výsledok prijmite nezávisle od úspechu.

Druhý najužitočnejší spôsob trénovania pustenia je to, pokiaľ v hĺbke svojho vnútra prijmete a zmierite sa s tým, že niekto už ďalej nie je súčasťou vášho života. Možno ste sa rozišli s partnerom, vaša najlepšia kamarátka odcestuje do zahraničia, alebo váš obľúbený kolega si nájde nové zamestnanie. Tieto udalosti všetky vyplývajú z toho, že daná osoba priniesla z vlastnej vôle rozhodnutie, ktoré vy zmeniť nemôžete. Môžete urobiť dve veci. Alebo necháte, aby nad vami zvíťazili smútok a zúfalstvo, alebo sa zmierite s tým čo sa stalo a pozriete sa na to, ako by mohli tieto udalosti poslúžiť vášmu osobnému vývoju. Verte, že kto chce odísť, toho treba pustiť. Vaša spoločná cesta sa skončila, a to nie náhodou. Boli ste vedľa seba dovtedy, kým to bolo v prospech vás oboch, a kým ste sa od seba učili na mentálnej, spirituálnej alebo citovej úrovni. Je možné, že vy ste ešte nemali ten pocit, že nadišiel čas pustenia, to však neznamená to, že túto situáciu musíte prijať s hnevom, alebo zo smútkom. Najviac čo môžete urobiť je to, že sa poďakujete osudu za všetko dobré, čo ste za spoločne strávený čas od toho druhého dostali, potom ho s vďakou v srdci pustíte. Mali by ste vedieť, že dobré pocity a láska, ktoré vtedy pocítite, vás ovplyvnia a dodajú silu k novej etape vášho života.

Čo musíte urobiť, pokiaľ si všimnete, že si robíte plány, aby ste danú osobu „znova získali”?

Všetky plány, ktoré sú cielené na správanie sa druhej osoby, sú stratou času. Zodpovední ste výlučne za svoje skutky a svoj rozvoj. Sústreďte sa na to, aby ste sa dostali do harmónie a uvidíte, vo vašom živote sa objavia presne tie osoby, ktoré potrebujete.

Ako som to na začiatku článku už spomenula, pustite kŕčovitú túžbu po niečom a neustále premýšľanie nad problémami, aby sa vaše myšlienky vyčistili, a aby tým poskytli priestor pre pokoj a radosť. Samozrejme, toto nejde mávnutím čarovného prútika, ale tak ako vždy, aj tu je kľúč k riešeniu vo vašich rukách.

Vytvorte si také prostredie okolo seba, v ktorom sa viete uvoľniť a konečne sa tak dostať do harmónie! Ako? Tu sú 3 spôsoby, ktoré môžete vyskúšať hoci už dnes:

1, Spomaľte!
Keď sa vám často stáva, že by ste už mali dávno spať, ale vaša hlava ešte stále na plné obrátky premýšľa nad problémami a dennými povinnosťami, potom vám pomôže aromaterapia. Nakvapkajte si na vankúš pár kvapiek Manna 100% čistého levanduľového esenciálneho oleja, uvoľnite sa a ťaživé myšlienky sa okamžite rozplynú.

2, Vyskúšajte minimalizmus!
„Pustenie“ sa vzťahuje nielen na myšlienky, ale aj na predmety vo vašom okolí. Čistý, prehľadný domov, v ktorom sú len také predmety, ktoré vám spôsobujú radosť, vo veľkej miere prispievajú k vášmu psychickému stavu. Menej je niekedy viac. Manna prírodnými mydlami môžete nahradiť syntetické mydlá a sprchové gély, niektoré z nich môžete použiť aj na umývanie tváre, alebo vlasov.

3, Doprajte si čas iba pre seba!
Každé prijatie začína prijatím seba samého. Odpustite si a vážte sa za všetko, čím ste si už prešli. Verte, že si zaslúžite rozmaznávanie, neodopierajte si ho. Po ťažkom dni sa uvoľnite a dajte si príjemný kúpeľ. Vyskúšajte Manna guľu do kúpeľa geránium-levanduľa, ktorá svojou okúzľujúcou vôňou ďaleko odoženie všetky rušivé myšlienky. Po príjemnom kúpeli si pretrite telo svojím obľúbeným Manna penovým krémom a vychutnávajte si, ako sa rozprávkové esenciálne oleje a maslá hlboko vsiaknu do vašej pokožky. V záujme dokonalého uvoľnenia sa popíjajte bylinkový čaj a odparujte Pomarančový esenciálny olej, ktorý vás očarí svojou božskou vôňou. Prijmite povznášajúci pocit, ktorý poskytujú prírodné kozmetické prípravky a pustite všetku negativitu.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac