Osvedčené riešenia doma, jednoducho
osvedčené riešenia doma, jednoducho

Osvedčené riešenia doma, jednoducho



Existuje žena, ktorá by netúžila po pekných, ružových alebo červených perách? Aby sme zdokonalili svoj úsmev, niekedy okrem ošetrujúceho prípravku nanesieme aj trocha farby, dokonca mnoho mladých žien znova používa rúže prežívajúce svoju renesanciu. Keby ste chceli vedieť, ako môžu vaše pery vyzerať úchvatne aj bez make-upu, prezradím vám, čo by ste mohli vyskúšať. Máte záujem o pár jednoduchých tipov, pomocou ktorých môžete prinavrátiť prirodzenú krásu svojho úsmevu?

1.tip

Používajte balzam a maslo!

Vzhľadom na to, že tenká pokožka našich pier obsahuje aj maz, je veľmi dôležité, aby sme pery mastili a hydratovali v závislosti od poveternostných vplyvov. Keď chcete v zrkadle vidieť peknú, ružovkastú farbu, pery si musíte chrániť aj pred chladom, parou, suchým vzduchom a nadmerným slnečným žiarením nejakým balzamom na pery na prírodnej báze. Večer si ich môžete natrieť aj trochou kokosového masla, uvidíte, že zareagujú veľmi dobre, budú hladšie a hodvábnejšie. Ešte lepšie bude, ak to urobíte tak, že pred tým pery pomasírujete štetinami zubnej kefky, čím zároveň odstránite odumreté bunky.

2. tip

Farbite jadierkami granátového jablka!

Rozdrvte, pomeľte pár jadierok granátového jablka, zmiešajte ich so smotanou (smotana na varenie) a používajte tento krém pravidelne. Po niekoľkých použitiach budete vidieť, že vaše pery sú plnšie, zdravšie a majú sviežejšiu farbu.

3. tip

Zosvetľujte uhorkami alebo citrónom!

Ukrojte plátok citrónu, pocukrujte ho a svoje pery ním masírujte každý deň. Zrnká cukru odstránia kúsky zostarnutej pokožky, citrónová šťava zase dodá pokožke pier svetlejší, žiarivejší odtieň, ak táto už trocha stmavla a stratila lesk. Na ústa si môžete poukladať aj plátky uhorky, ľahnite si na chrbát a doprajte si toľko času, aby sa vsiaklo také množstvo uhorkovej šťavy, aké je potrebné.

4. tip

Masírujte Mandľovým olejom!

Spracujte trocha oleja, cukru a medu a touto lahôdkou premasírujte svoje pery. Keď doma nemáte mandľový olej, zmes môžete pripraviť použitím akéhokoľvek skrášľujúceho oleja, alebo aj olivového oleja, dôležité je, aby ste použili olej bohatý na vitamíny, lebo kľúčom k rýchlej regenerácii je práve toto.

Od čoho môžu pery stmavnúť?

Tmavšie pery bez lesku môžu mať viac príčin. Vo všeobecnosti sa dá povedať, že farba pier od ružovej po farbu s nádychom hnedej sa mení pribúdajúcim vekom a životosprávou. Fajčenie či kozmetické prípravky nízkej kvality tento proces urýchlia, rovnako, ako keby sme tejto mimoriadne citlivej oblasti pokožky neposkytovali bežné ošetrovanie, a ako keby musela znášať výkyvy počasia ( UV, vietor, para) bez ochrany. Pre zachovanie našej mladistvej, zdravej formy je veľmi dôležité, aby sme každý večer odstránili make-up a pery si denne premasírovali zubnou kefkou ešte pred tým, ako si nanesieme nočný, výživný kokosový olej. Pomaly prichádza čas jarnej obnovy tela a duše, aj toto by mohlo byť súčasťou vášho programu.

Radi by ste vyskúšali niektorú z týchto praktík?



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac