Manny od A po Z – II. časť

manny od a po z – ii. časť Vo svojom predchádzajúcom príspevku som Vám začala predstavovať prírodný svet Manny bez chemikálií, v ktorom si nájdu najvhodnejšie prípravky pre starostlivosť o pleť aj najmenší Manna fanúšikovia, a aj tí, ktorí majú najcitlivejšiu pokožku.

Pokračujme teda po poradí!

K


Kakaové maslo

Pri výrobe Mánn ho používame čisté, nerafinované, ale môžete ho mať aj v tégliku. Má božskú čokoládovú vôňu, a napriek tomu, že sa topí iba pod teplotou rúk, oplatí sa Vám ho používať s trpezlivosťou: kvôli jeho jedinečne šetrným vlastnostiam k pokožke ho každému srdečne odporúčam. Je také šetrné, že ho môžete používať aj počas tehotenstva, alebo ak máte ekzém.

Kozie mlieko

Jedno z najúžasnejších zložiek, ktoré sú priateľské k pokožke. Používam ho pri výrobe dvoch druhov Manna mydiel a pri jednej guľôčke do kúpeľa. Medové mydlo s kozím mliekom, ktoré je výborné na zmiešanú, suchú, citlivú a zrelú pleť, Zázvorové mydlo z kozieho mlieka, ktoré je odporúčané na všetky typy pleti a Hydratačná guľa do kúpeľa s olejom z hroznových jadierok patria všetky medzi rovnako obľúbené.

Kvetinová voda

Vložte si ich do tašky a osviežte sa jedným streknutím prírodnej vône, kdekoľvek sa nachádzate! Ich jemnú vôňu milujú aj tí, ktorí neznášajú silnú, hodiny pretrvávajúcu, umelú vôňu parfumov. Pripravujeme ich v štyroch vôňach, výlučne z čistých a prírodných esenciálnych olejov.

O


Oleje

Môže sa Vám zdať nezvyčajné, že namiesto vodnatých krémov z obchodov Vám odporúčam čisté rastlinné maslá a oleje iba z jedinej zložky. Kto ich vyskúšal, vie, že je možné použiť ich na všetky typy pleti a spolu so svojimi cennými zložkami sa rýchlo vsajú do pokožky.
Voňavé Manny dostali svoje vône vďaka čistým, neriedeným esenciálnym olejom, namiesto umelých vonných prísad a parfumov. O ich blahodarných účinkoch, a iných možnostiach využitia, môžete čítať na mnohých miestach, aj tu v mojom blogu sa s Vami často delím o recepty, tipy.

S


Starostlivosť o vlasy s Mannou

Vedeli ste? Väčšinou členov rodiny COCO mydiel môžete nahradiť aj svoj šampón, ale vyrábame aj mydlá vyslovene na umývanie vlasov. Mydlo pre zdravé vlasy odporúčam najmä na jemné vlasy, ktoré sa rýchlo mastia, ale oplatí sa Vám ho vyskúšať aj v prípade, že sa Vaše vlasy ľahko lámu, máte lupiny, alebo Vás často svrbí vlasová pokožka.

Z


Zubná pasta

Novinka minulého roka, prírodná zubná pasta bez fluoridu s mätou a šalviou, ktorú sme pre Vás zdokonaľovali počas viac ročných výskumov a experimentovaní.

Ktorá Manna sa stala vašou obľúbenou?

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac