Manny od A po Z

manny od a po z Iba teraz začínate objavovať Manna vesmír? Tu je pre Vás malá pomoc, aby ste mohli lepšie spoznať dokonale prírodný Manna svet bez chemikálií!


A


Alginit

Spoznajte poklad Balatonu v podobe Alginitovej masky s bielym čajom a obsahom kozmeticky čistého ílu! 100% prírodné účinné látky vynikajúco osviežujú Vašu pleť a vyťažia z nej to najlepšie. Je dokonalou voľbou pre všetky typy pleti: rovnako smelo ho môžete aplikovať na mastnú pleť, na pleť s vyrážkami, zmiešanú alebo suchú pleť.

Arganový olej

Manna kráľom v ošetrovaní pleti je od hlavy až po päty rozmaznávajúci arganový olej! Organický arganový olej, ktorý získal ocenenia Cosmos Organic, Ecocert a USDA má mnohostranné využitie, je bohatý na vitamín E a nesýtené mastné kyseliny. Odporúča sa na mastnú, suchú, zmiešanú, zrelú aj problematickú pleť, ale aj pleť s vyrážkami.

B


Bambucké maslo

Prírodné maslo získané z plodov stromu maslovníka afrického, je jedným základom Mánn, písala som Vám už o mnohých jeho pozitívach. Môžete ho používať na všetky typy pleti, po opaľovaní sa, na pleť s ekzémom, na extra suchú pokožku, jemne Vás ošetruje od prstov na nohách až po končeky vlasov. Jeho prírodnú, trocha dymovú vôňu, môžete zmeniť pridaním esenciálnych olejov.
Bábätkám

Ošetrujúci detský olej, krém na zapareniny, Bambucké maslo s nechtíkovým olejom, to všetko vyrábame pre citlivú pokožku najmenších z rôznych prírodných zložiek, priateľských k pokožke. Dozveďte sa o nich viac tu: https://mannamydla.sk/produkty/manny-pre-deti!

C


COCO mydlá


Medzi nimi vyniká COCO mydlo s morskou soľou, ktoré môžete vďaka kryštálikom morskej soli používať aj ako peeling, pričom si budete svoju pleť ošetrovať kokosovým olejom a bambuckým maslom.

Všetky sú jedinečne výnimočné a ich hodvábna pena pre Vás zaručuje dokonalú čistotu bez chemikálií.


Č



Čistenie pleti s Mannou

Časť Manna mydiel odporúčame vyslovene na čistenie tváre, obzvlášť, ak máte problematickú pleť. Ebenové mydlo čierne ako noc a Čistiace mydlo na tvár s gáfrom odporúčam na mastnú pleť s vyrážkami, kým zloženie White satin – čistiaceho mydla na tvár, sme skombinovali vyslovene tak, že sme pri tom mysleli na ľudí so suchou, citlivou pokožkou. Pre najcitlivejšiu pleť so sklonom na alergické reakcie je dokonalou voľbou Mydlo z extra panenského olivového oleja.

Čokoládové vône

Mydlo Čokoládový zázrak je jedna z Mánn s najlahodnejšou vôňou: zamatové mydlo s očarujúcou čokoládovou vôňou ošetruje Vašu pleť pravým kakaovým maslom a kokosovým olejom a je také jemné, že ním môžete umývať aj svoje bábätko. Penový krém pripomínajúci krémový dezert, vyrobený z kakaového masla a kokosového oleja, je jedným z najväčších hviezd zimy.

D


Deťom

Víline mydlo s olejom z hroznových jadierok, lahodný Čokoládový zázrak a Nechtíkové mydlo s pridaním nechtíkového oleja sú vyrobené pre citlivú pokožku detí, guľôčka do kúpeľa Cukríček a tekuté mydlo Penový zázrak zase urobia z večerného kúpania sa hotový zážitok.


V mojom ďalšom príspevku spoznáte druhú časť Manna sveta, nepremeškajte ju!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac