Manna darček pre deti!
manna darček pre deti!

Manna darček pre deti!



Pre mňa je vždy zlatým klincom mojej práce to, keď môžem, pomôcť darom, ale vidieť, ako sa deti tešia voňavým mydlám a umývajú sa nimi s radostným smiechom, poteší srdiečko najviac. Teraz sme Manna poklady zobrali do škôl - škôlok! Bol to nádherný zážitok, ďakujem vám!

Pokiaľ máte deti, alebo keď si len spomeniete na vlastné zážitky z detstva, potom viete, že základné pojmy súvisiace s hygienou, si berieme so sebou do života z domu. Doma sa naučíme, čo sa na čo používa, počnúc tým, ako, kedy a ako dlho si treba ruky umývať mydlom. Keď sa malé dieťa dostane do kolektívu, tam naučené hygienické návyky ho budú tiež sprevádzať celým životom. Práve preto sa už u nás už pomaly stáva tradíciou, že kolegovia v Manne, ktorí pracujú vo výrobe, pomenujú tie školy, škôlky, kam chodia ich deti, a kde sa budú ponuke tešiť. Preto sme tento rok doručili desiatim inštitúciám takmer 170 kilogramov voňavých Manna pokladov bez chemikálií. Takto sa viac stoviek detí dostalo zadarmo k nevyhnutnému príslušenstvu dennej osobnej hygieny.

Chcela by som sa vám poďakovať, že ste to svojou podporou umožnili, veď za každou našou dobročinnou akciou stojí armáda fanúšikov Manny, bez ktorých by to nebolo možné. V myšlienkach ste boli s nami aj vy, keď sme vkročili do škôlok, škôl, maličkí okolo nás poskakovali s obrovskou láskou a nadšením. Bolo aj také, že deti prichystali kresbičky, dokonca sme v jednej škôlke mohli pozrieť aj to, ako si detičky skupinovo umývajú ruky. Tešiť sa hebkosti mydla, usmiať sa kvôli príjemnej vôni… toto sú drobné radosti života a ich prežívanie je u detí ešte také prirodzené!

Takto sa stane z povinného umývania si rúk túžobne očakávaný moment dňa. K tomu ste, samozrejme, ako zákazník prispeli vy, pretože vďaka vašej podpore sme za uplynulé roky pravidelne darovali škôlkam a školám naše Manna mydlá.

Verím, že keď už v detstve zasadíme základy ekologického zmýšľania, je väčšia šanca na to, že budú tieto deti aj v dospelosti nosiť osud našej Zeme vo svojich srdciach. Za teraz odovzdaný mydlový dar bude neskôr vďačiť životné prostredie, celá planéta. Toto je naša spoločná misia, ďakujem, že aj vy ste súčasťou veľkej rodiny Manny, takto bude každý náš zákazník dobrovoľným darcom.

Ako reagovali deti na voňavé Manny? Tu sú naše najkrajšie fotky:

 
 

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac