Darovanie je najlepšia vec na svete!
darovanie je najlepšia vec na svete!

Darovanie je najlepšia vec na svete!



Poznáte ten pocit, keď niečo robíte maximálne oduševnene, lebo v to veríte, a práve preto vám to dáva toľko radosti, že si to budete pamätať celý život? Koncom mája sme boli v jednej budapeštianskej detskej nemocnici u lekárov - klaunov a darovali sme, lebo darovanie je najlepšia vec na svete.

Radosť a smiech v nemocnici?

Určite to nie je prvá vec, ktorá vás napadne, keď si spomeniete na návštevu v nemocnici. Našťastie sú takí ľudia, ktorí dokážu vyčarovať úsmev na tvárach malých detským pacientov a sú schopní medzi múry nemocnice priniesť slobodu hry. Jedným z nich je Dr. Lala, alias Dr. László Balogh, ktorý nás privítal v budapeštianskej nemocnici Heim Pál Gyermekkórház. Vie, že smiech lieči a my jeho prácu radi podporíme. On a jeho kolegovia lekári - klauni prijali 13 kartónov čokolády s veľkou radosťou, ktorú potom rozdelia medzi chorými deťmi.

Podľa klauna Lalu všetko, čo deťom spôsobí radosť a veselosť, podporuje ich uzdravenie. Veľa sme rozmýšľali nad tým, čím by sme mohli urobiť radosť, ale už od začiatku bolo jasné, že sú to práve sladkosti, čomu by sa deti najviac potešili. Samozrejme, klaun Lala a jeho tím nás privítali ako starých známych, lebo ich prácu sme nepodporili prvý krát.

Najkrajšia vec v darovaní je to, že nás spája.

Pri každej takejto príležitosti ste tam s nami aj vy, lebo bez vás, bez vašej podpory, by sme nevedeli pomôcť a nemohli by sme realizovať naše charitatívne akcie. Keď sa rozhodnete pre Mannu, nevyberáte si iba produkt, ale aj jednu komunitu a filozofiu, ktorej stredobodom je láska a zdravie. Táto láska a starostlivosť je prítomná v každom našom skutku, nech je to príprava kozmetického prípravku, alebo darovanie čokolády odkázaným. Nakoľko vieme existovať iba vďaka vám, a bez vašej podpory by sme nemohli byť úspešní, každý náš dar odovzdávam vo Vašom mene, v mene rodiny Manny.

Musím vám prezradiť, že do blízkej budúcnosti máme veľa plánov, chceme vytvoriť čo najviac aktivít pomoci, podpory a darcovstva, pretože chceme odkrojiť našu časť z torty sociálnej zodpovednosti, veď súčasťou nášho poslania a filozofie je to, aby sme pomohli. Práve preto verím, že už čoskoro vám budem môcť referovať o nových darcovských akciách.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac