Jemné rozmaznávanie od hlavy po päty

jemné rozmaznávanie od hlavy po päty

Prečo sú Manna penové krémy na telo výnimočné? V prvom rade preto, že podobne ako aj ostatné Manny, vyrábame ich z výlučne čistých a prírodných surovín, bez konzervačných látok, farbív a umelých aróm, a ešte k tomu sú ľahké ako pierko, krémové, voňavé a ľahko rozotierateľné.

Ak aj Vy patríte medzi tých, čo s obľubou rozmaznávajú svoje telo krémovými a ľahkými prípravkami na telo počas zimy, ale preferujú prírodné produkty, budete veľmi spokojní: tieto penové, voňavé lahôdky sa v okamihu stanú Vašimi obľúbencami.

Najkrémovejšie kvarteto

Väčšinu penových krémov vyrábame z bambuckého masla obohateného o mandľový, jojobový a sezamový skrášľujúci olej a o výživný vitamín E. Niektoré z nich obsahujú 100 % čisté esenciálne oleje s vôňou ruže, pomarančalevandule alebo medovky, Ylang-Ylang, a vôňu bergamotu, ktorými ich meníme na úžasne jemné a lákavé prípravky na telo.

Penový krém na telo s kakaovým a kokosovým maslom je výnimočný aj medzi nie každodennými penovými krémami. Neobsahuje esenciálny olej, no jeho vôňa sa nedá opísať slovami. Táto kokosová Manna pripomínajúca čokoládový krémový dezert si Vás jednoducho podmaní: vždy, keď ho otvorím, mojou prvou myšlienkou je, že utekám po čajovú lyžičku. Obsahuje takmer všetko, čo si Vaša pokožka môže priať, hoci neobsahuje nič iné, len organické kakaové maslo, organický panenský kokosový olej a prírodný vitamín E. Túto Mannu Vám zo srdca prajem aj vtedy, ak je Vaša pokožka veľmi citlivá, náchylná na alergické reakcie, alebo čakáte dieťatko.

Nakoniec mi dovoľte, aby som Vám predstavila kráľa penových krémov Manny, penový krém z bambuckého masla s vôňou ruží. Tento očarujúci exkluzívny, telo ošetrujúci krém vďaka 100 % esenciálnemu oleju z ruží Vás prenesie do obrovskej rozkvitnutej ružovej záhrady zakaždým, keď privoniate k obsahu téglika.

Aj z rozprávok o vílach ste sa mohli naučiť, že žiadny zázrak netrvá naveky.

Penové krémy Manna sa každú jar musia s Vami rozlúčiť až do príchodu chladnejšieho počasia. Dovtedy však môžu byť všetky Vaše. Do 9. októbra 2015 za výnimočne neodolateľnú uvádzaciu cenu.



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

  • avatar
    • Martina
    • 2015-10-15 12:55

    skvely produkt...perfektne sa rozotiera a pokozka je po nom jemna a pekne prevonana :)

    • Martina
    • 2015-10-15 12:55
    • avatar
      • Andrea Vargová
      • 2015-10-15 13:40

      Milá pani Martina, ďakujem, Váš názor na náš výrobok Manna sa mi veľmi páči. :)

      • Andrea Vargová
      • 2015-10-15 13:40

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac