Je tu jar, penové krémy sa lúčia!

je tu jar, penové krémy sa lúčia! Nadišla chvíľa, keď sa musíme rozlúčiť s jedným z najúžasnejších tímov Manny. Štyri druhy penových krémov predstavujú ešte aj na palete Manny ozajstnú raritu: hodvábne, penové krémy na ošetrenie pleti s viacerými druhmi olejov, ktoré je ľahké používať a nemožné si ich neobľúbiť.

Penové krémové dezerty – pre Vašu pokožku

Penové krémy Manny s vôňou ruží, pomaranča a levandule alebo citróna a ylang-ylang Vás očaria esenciálnymi olejmi a penový krém vyrobený z kakaového a kokosového masla môžu smelo používať aj budúce mamičky a deti.

Vyberte si ktorýkoľvek penový krém, Vaša pokožka ho v okamihu vstrebe.

Žiaľ, kúzla a zázraky netrvajú večne. Manna penové krémy neobsahujúce chemické a konzervačné látky nemôžu ostať s nami počas celého roku, pretože by sa počas prepravy mohli pre svoju konzistenciu roztopiť. Ako sa otepľuje, pomaly sa blíži hodina, keď sa s Vami budú musieť rozlúčiť.

Mám však pre Vás jednu úžasnú správu:
Penové zázraky vydržia v chladničke bez problémov hoci aj do jesene, preto nemáte inú starosť, ako zásobiť sa a odložiť ich do chladu!

Pripravili sme pre Vás aplikáciu na zásobenie sa penovými krémami, v ktorej Vás čakáme s fantastickými zľavami do 11. marca 2016! Zásobte sa Vašimi obľúbenými Manna penovými krémami, aby ste sa nemuseli až do jesene zrieknuť jemne rozmaznávajúcich hodvábnych penových krémov!

Nezmeškajte, máte už len pár dní, aby ste sa zásobili Manna penovými krémami!


Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac