Ďalších sedem vecí, na ktoré môžete využiť mrazničku

Ďalších sedem vecí, na ktoré môžete využiť mrazničku Čo uskladňujete v mrazničke Vy? Polotovary a zvyšky jedál? Všetko, čo treba na rýchle večere? Prípadne zelené bylinky, vývar, aby ste ich mohli vytiahnuť čerstvé, keď varíte?

Sú aj vzrušujúcejšie veci, na ktoré môžete využiť mrazničku. Tu je 7 najlepších tipov, na čo všetko je
Vaša mraznička ešte dobrá:
  1. Pomocou nej môžu byť Vaše pančucháče trvalejšie: v igelitovom vrecúšku ich vložte na jednu noc a na druhý deň nechajte rozmrznúť pri izbovej teplote. Pančucháče sa ťažšie roztrhnú a očko nebude tak utekať.
  1. Na odstránenie opuchov pod očami: dobre schladená lyžica dokáže urobiť zázraky s napuchnutým viečkom, či hrčou na detskej hlávke. Na kruhy, vačky pod očami môžete použiť vylúhovaný filter čierneho čaju vloženého na pár minút do mrazničky.
  1. Ako prvú pomoc pri popáleninách: želatínová šťava rastliny Aloe vera zamrazená v nádobke na ľadové kocky ešte účinnejšie zmierňuje poranenia kože získané v kuchyni alebo počas letných dní.
  1. Na šetrenie líčidiel: ľahšie sa dá zastrúhať ceruzka na očné linky, ak ju predtým dáte do mrazničky na približne pol hodiny.
  1. Na uskladnenie sviečok: tenké dlhé sviečky sa môžu skriviť, ak ich držíte pri izbovej teplote. Je vhodné uložiť ich do chladničky alebo hoci aj do mrazničky.
  1. Na záchranu mokrej knižky: aj Vy sa radi natiahnete vo vani s dobrou knihou? Ak áno, aj Vám sa už mohlo stať, že sa knižka namočila alebo sa jej strany zvlnili od pary. Môžete si pomôcť, ak ju vložíte v igelitovom vrecku na niekoľko dní do mrazničky. Zázrak nečakajte, ale po odstránení ľadových kryštálikov a zaťažení strán sa stav knižky zlepší.
+1 tip: jar prišla náhle, preto Vám odporúčam Manny najcitlivejšie na zmeny teplôt telové penové krémy uskladňovať na chladnom mieste.
Ak si zadovážite väčšie množstvo z týchto prírodných, konzervanty ani stabilizátory neobsahujúcich, prípravkov na pokožku, je dobré vedieť, že najlepšie miesto pre ne je jedna polička vo Vašej chladničke (nie mrazničke)!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac