Hurá do prírody!

hurá do prírody! Lyžujete, beháte, chodíte na výlety? Ochrana proti slnku a potu je dôležitá nielen v lete. Zhrnula som pre Vás niekoľko užitočných rád, na čo sa zamerať a čo si zobrať so sebou:

Krém na ochranu pred slnkom:

Vyberte si krém špeciálne na ochranu tváre. Dôležité je, aby miesto chemických filtrov obsahoval oxid zinočnatý. Slnku vystavenú pokožku si natrite hoci aj viackrát denne – tým zmiernite škodlivé účinky UV žiarenia na Vašu pokožku.

Balzam na pery:

Aj ten si vyberte s ochranným faktorom. Majte pritom na pamäti: kozmetika, ktorú si natierate na ústa, sa s vysokou pravdepodobnosťou dostane do Vášho organizmu. Ak sa tomu chcete vyhnúť, vyberte si niektorý z Manna balzamov na pery ; sú zaručene vyrobené zo zložiek, ktoré by ste pokojne mohli aj zjesť.

Krémový dezodorant:

Aj napriek hrubému odevu a spodnej vrstve šiat by ste nemali zabúdať na nepríjemnosti, ktoré môže spôsobiť nadmerné potenie. Antiperspiranty Vám môžu upchať potné žľazy a tým spôsobiť v podpazuší bolestivé zapálené opuchy. V takomto prípade odporúčame prejsť na krémové dezodoranty. Vyberte si z ponuky Manny pre Vás ten najvhodnejší.

Dopĺňanie tekutín:

Ani v zimnom období naň nezabúdajte. Zoberte si so sebou dostatočné množstvo tekutín a doplňte aj straty spôsobené potením.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac