Čierne mydlo na čistenie pleti?
Čierne mydlo na čistenie pleti?

Čierne mydlo na čistenie pleti?



Manny bez chemikálií určené pre ošetrenie mastnej pleti. Vyberte si aj Vy Eben - čistiace mydlo na tvár a Gáfrové mydlo na tvár s aktívnym uhlím!

Pred niekoľkými rokmi, keď som si vysnívala prvé čierne mydlo, nikto okrem mňa tomuto nápadu nedôveroval, ale ja som bola presvedčená, že čistiace mydlo Eben zožne úspech. Bolo mi jasné, že prach z aktívneho uhlia dodávajúce mydlu zmyselnú ebenovo čiernu farbu môže byť na prvý pohľad neobvyklý, ale vedela som, že ten kto ho vyskúša nesklame sa v ňom.

Čierne mydlá s aktívnym uhlím pre bezchybnú pleť

Mnohí sa dopustia tej chyby, že svoju mastnú pleť so sklonom k vyrážkam a akné vysušujú použitím rôznych kozmetických prípravkov s obsahom silných chemikálií. Následkom toho sa pokožka stane ešte citlivejšou a zraniteľnejšou voči baktériám, navyše veľakrát sa vplyvom dehydratácie dokonca prejaví ešte vyššia produkcia kožného mazu.

Aby ste zachovali a obnovili prirodzenú obranyschopnosť Vašej pokožky je dôležité dbať o to, aby Vám Vaše kozmetické výrobky nevysušovali pokožku a nespôsobili upchatie pórov.

Čierne čistiace mydlá na tvár od Manny čistia Vašu pleť svojou prirodzenou jemnosťou a svojím zložením bez chemikálií jej poskytnú dokonalú starostlivosť.


Dôkladné a predsa šetrné čistiace čierne mydlá na tvár od Manny, určené pre problematickú, mastnú pleť, pleť s vyrážkami a akné pripravujeme z čistých hodvábnych rastlinných olejov tej najvyššej kvality.

Neparfumované čistiace mydlo Eben popri extra panenskom olivovom, kokosovom, sezamovom a ricínovom oleji ošetruje a vyživuje Vašu pleť aj jedinečným zamatovým bambuckým maslom.

Najnovšia perlička od Manny - Gáfrové mydlo na tvár s aktívnym uhlím je takisto tajomne čierne, tentokrát však o jeho úspechu už nik nepochyboval. Už sme sa nevedeli dočkať, kedy Vám ho môžeme konečne ukázať. Trochu sme sa odklonili od pôvodnej receptúry: toto čierne mydlo je oproti svojmu predchodcovi voňavé, sviežu arómu mentolu mu dodáva čistý gáfrový olej, zatiaľ kým jeho mäkká pena s kokosovým olejom, kakaovým a bambuckým maslom účinne zbaví Vašu pleť od mastnoty a nečistôt.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac