Vieme ako vyhrať nad suchou a svrbiacou pokožkou v zime!
vieme ako vyhrať nad suchou a svrbiacou pokožkou v zime!

Vieme ako vyhrať nad suchou a svrbiacou pokožkou v zime!



Mrazivé počasie vonku a príjemné teplo v našich domovoch zanechá stopy na pokožke každého z nás. Suchý, prekúrený vzduch, nekonečné vrstvy oblečenia a chladný zimný vietor, sa akoby spykli proti našej pokožke. Vysušené pery, drsná pokožka rúk, zhrubnutá koža na lakťoch, pätách a časté nepríjemné svrbenie od pokožky hlavy až po členky takmer všade. Ľahko sa lámajúce nechty, červený nos - ak je nekonečný január aj pre Vás takýto, vedzte, že v tom nie ste sami.

Čo môžete proti tomu urobiť?

Prijímajte viac tekutín!

V letných mesiacoch všade počuť o tom, aby ste pili viac tekutín, a zabránili tak dehydratácii, ale v zime mnoho ľudí na správnu hydratáciu zabúda. Je dobré vedieť, že znaky nedostatku tekutín sa ako prvé prejavia práve na Vašej pokožke: tmavé kruhy pod očami, suchá, málo napätá, bledá pokožka a prehlbujúce sa vrásky sú znamením, že Váš organizmus potrebuje viac tekutín.

Konzumujte zdravé tuky!

Mnohí ľudia robia na začiatku januára pri fitness predsavzatí tú chybu, že sa pustia do drastickej diéty. Avšak aj Vaša pleť a vlasy potrebujú prírodné vitamíny a prirodzené mastné kyseliny, ktoré sa nachádzajú v čistých rastlinných olejoch. Preto jedzte avokádo, orechy, olejnaté semená, pravý olivový olej a výsledok budete vidieť na Vašej pokožke, vlasoch a nechtoch.

Starajte sa o svoju pokožku čistými, prírodnými olejmi a exotickými maslami!

Exotické maslá od Manny, skrášľujúce oleje a lahodné penové krémy neobsahujú syntetické prísady, umelé arómy ani žiadne konzervačné látky, či farbivá.

Ak máte v tomto období mimoriadne citlivú pokožku, vyberte si čistú, nerafinovanú prírodnú kozmetiku pre starostlivosť o pokožku, ktorá je vyrábaná tým najšetrnejším spôsobom.

Mojím najväčším miláčikom je v tomto období Organické kakaové maslo, jeho sladká, pohlcujúca vôňa horkej čokolády je jednoducho fantastická. Môžete ho použiť od hlavy až po päty, je vynikajúce ako nočný krém na tvár a hodí sa aj ako balzam na pery.

Ak túžite po ľahko roztierateľnej verzii, Penový krém s kakaovým maslom, vyrobený pridaním Organického panenského kokosového oleja poskytne Vašej pokožke čarovné rozmaznávanie, ktoré pripomínajú lahodný jemný dezert.

A nad to všetko sa ako pravý skvost vyníma pravé, organické ghanské bambucké maslo prémiovej kvality. Zamatové bambucké maslo je jemnejšie ako kakaové maslo a je jednoducho neprekonateľné. Pomôže Vám ak máte vysušenú, zhrubnutú pokožku, výborne ošetrí drsnú pokožku rúk, alebo ak Vám studený vietor “vyfúkal” pery, či líca. Môže ho používať celá rodina, dokonca ním môžete bez obáv natrieť aj pokožku Vášho bábätka predtým, ako s ním pôjdete na prechádzku. Bambucké maslo Vás nikdy nesklame.

Pri nanášaní na pokožku sa budete cítiť, akoby Vás pohladili zlatisté lúče horúceho afrického slnka, kam nedosiahne mrazivé objatie tunajšej zimy.

Ktorá je Vaša obľúbená Manna v zime?

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac