Chceli ste to – Vaša Manna sa vrátila!

chceli ste to – vaša manna sa vrátila! Narodeniny Manny v roku 2015 boli prvou príležitosťou, kedy sme pre šťastného výhercu vyrobili Manna mydlo podľa jeho želaní, presne podľa potrieb jeho typu pokožky. Po podrobnom plánovaní a testovaní sme konečne mohli na Manna palete privítať túto nevídanú, z mnohých hľadísk výnimočnú Manna-špecialitu.

Prečo je Vaša Manna roku 2016 jedinečná?

  • je výborná na citlivú a zmiešanú pleť, aj na sprchovanie sa, pri kúpaní sa,

  • je vyrobená zo štyroch prírodných olejov, ktoré sú k pokožke mimoriadne šetrné: z olivového oleja, kokosového oleja, bambuckého masla, s mandľovým olejom,

  • je to jediné mydlo od Manny, ktoré pokožku ošetruje mandľovým olejom

  • za svoju jemnú, ale neodolateľnú vôňu môže ďakovať levanduľovému a gáfrovému esenciálnemu oleju a esenciálnemu oleju z pomarančových kvetov,

  • Vašu pleť masíruje pravými makovými zrnkami,

  • za svoju pôvabnú farbu vďačí kozmeticky čistému ružovému ílu, ktorý je bohatý na minerálne látky a stopové prvky.

Už pri výrobe „Vašej Manny“ sme vedeli, že bude fantastická, ale to, ako ste ju uvítali, pre
konalo všetky naše očakávania. Vašu Mannu sme vypredali bleskurýchlo. Mnohí by si ju boli po vyskúšaní znova doobjednali, mnohí si ju už ani objednať nemohli, pretože zásoby z našich poličiek mizli nevídanou rýchlosťou.

Teraz sa však vrátila, a už bude dostupná pre každého, nielen pre členov Manna Klubu, preto Vám odporúčam, aby ste neotáľali, získajte prvé kusy kolekcie Vašej Manny!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac