Sady na kožné problémy od Manny sú vynovené!

sady na kožné problémy od manny sú vynovené! Ste nováčikom vo svete Manny, vo svete prírodných prípravkov pre starostlivosť o telo bez chemikálií? Urobte aj Vy skúšku bez rizika s Mannami, ktoré sú vyrobené zo 100% prírodných zložiek vyberanej kvality!

Viete, aký máte typ pokožky? Ak ešte nie, pomôžte si naším testom na určenie typu pokožky.

Šesť nových sád – jemná, prírodná starostlivosť pre všetky typy pokožky.


Čistiaca sada pre mastnú pleť


Nájdete v ňom dve mydlové hviezdy Manna palety, vyrobené výslovne pre potreby mastnej, problematickej pokožky, Eben – čistiace mydlo na tvár s aktívnym uhlím a COCO mydlo s čajovníkovým olejom, ktoré je vhodné aj namiesto šampónu na starostlivosť o mastnú pleť vlasovej pokožky so sklonom k tvorbe lupín. Tretím členom mydlového tria je peelingové mydlo COCO s morskou soľou, a ako štvrtý člen balíčka k Vám prichádza aj nerafinované organické bambucké maslo, pre ošetrovanie všetkých typov pleti.


Moja prvá sada od Manny

Ste pripravení vypratať zo svojej kúpeľne kozmetické prípravky preplnené chemikáliami? V tomto výnimočnom balíčku nájdete všetko, čo potrebujete k účinnej starostlivosti o tvár a zuby. Čakajú v ňom na Vás neodolateľne voňavý mydlový zázrak s osviežujúcou vôňou citrusov, posypaný makovými zrnkami, ktorý rozmaznáva pravým maslom z aloe vera, ebenovo čierne čistiace mydlo na tvár, ktoré je vyrobené pridaním ošetrujúcich olejov a aktívneho uhlia a exotický, zamatový, jojobový skrášľujúci olej. Dokonca, aby bola aj starostlivosť o zuby bez chemikálií, k čistým, prírodným prípravkom pre starostlivosť o telo sme pridali aj prírodnú zubnú pastu bez fluoridu!


Sada pre jemnú pokožku

Vaša pokožka je citlivá, so sklonom k začervenaniu, podráždeniu a ekzémom? Medzi prírodnými Mannami bez chemikálií sme do tejto sady s výnimočnou starostlivosťou vybrali tie, ktoré sú najšetrnejšie a neobsahujú dokonca ani esenciálne oleje. K mydlu z extra panenského olivového oleja, ktoré je vhodné hoci aj pre novorodencov a medovému mydlu s kozím mliekom sme pribalili aj téglik prémiového bambuckého masla a neparfumovaného prírodného krémového deodorantu, ktorý sa jemne postará aj o citlivú pokožku podpazušia.


Sada „Sladké pokušenie”


Ak sa rozhodnete pre sadu „Sladké pokušenie“, Vaše zmysly budú rozmaznávať štyri voňavé, do poslednej kvapky prírodné Manny. Čo obsahuje táto sada? Mydlo Dolce Vita s vôňou pomarančov, vyrobené s použitím cukru a pravého kakaovým prášku, krémové mydlá, ktoré ošetrujú silou kozieho mlieka, balzam na pery s očarujúcou vôňou a výťažkom z vanilky a jednu fľaštičku zamatového mandľového skrášľujúceho oleja na rozžiarenie pokožky, ktorý je výborný aj na ošetrovanie pleti okolia úst a očí.

Sada „Dotyk prírody”

Máte citlivú pokožku? Na Vašej tvári sa súčasne nachádzajú suché plochy aj miesta, ktoré sa lesknú mastnotou? Jemnú a všestrannú starostlivosť pre Vašu zmiešanú pokožku Vám zabezpečí práve táto sada, ktorá je bez chemikálií. Prírodné krémové mydlá, ktoré sú vyrobené s medom, rôznymi ošetrujúcimi olejmi, organickým kakaovým maslom a kozím mliekom, olej z hroznových semienok prémiovej kvality a krémový deodorant vhodný aj pre najcitlivejšiu pokožku, ktorý neobsahuje ani esenciálne oleje, sa už nevedia dočkať, aby sa vydali na cestu za Vami.


Sada prírodnej starostlivosti pre mužov


Aj páni si zaslúžia mäkkú, zdravú pleť a prírodnú starostlivosť o ňu! Cédrové mydlo na holenie, Zázvorové mydlo s kozím mliekom a Cédrový balzam po holení ošetrujú a vyživujú pleť silou prírody – nech je reč o holení sa, o starostlivosti o pleť po holení alebo o každodennej hygiene.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

  • avatar
    • Valeria
    • 2016-12-07 19:19

    Dobrý deň,

    myslím, že Vaše sady sú veľmi dobre zostavené, akurát mne osobne by pomohlo, keby aj pri konkrétnych produktoch, ktoré si prezerám bol odkaz, že tento výrobok je aj súčasťou niektorej zo sád. :-)

    • Valeria
    • 2016-12-07 19:19
    • avatar
      • Andrea Vargová
      • 2016-12-09 10:45

      Milá pani Lera, veľmi pekne ďakujeme. Vaša spokojnosť je pre nás prvoradá a záleží nám taktiež na Vašom názore. :)

      • Andrea Vargová
      • 2016-12-09 10:45

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac