Ak jeden bozk nestačí

ak jeden bozk nestačí Odreniny, porezania a rôzne záhadne získané poranenia? Život malých detí je samé dobrodružstvo, vzrušenie, obrovské radosti a veľa-veľa náhodných nehôd.

Spadne, udrie sa, zhodí, vyleje, vysype. Kým boli naši synovia menší, rôzne katastrofy nasledovali jedna za druhou. Po lícach im stekali obrovské slzy, aby vzápätí po niekoľkých minútach mohli znova radostne utekať, akoby sa nič nestalo.

Vtedy sa mi začala v hlave rysovať myšlienka o potrebe takých prípravkov starostlivosti o pleť, ktoré sú určené vyslovene pre potreby malých detí:

  • mali by byť bez chemikálií, vonných prísad a esenciálnych olejov, ktoré nie sú vhodné pre deti
  • také čisté, aby ich mohli použiť aj deti s najcitlivejšou pokožkou
  • také prirodzené, že sa nebudem musieť obávať, keď sa im dostanú do úst
  • ale zároveň by mali byť aj pekné, aby si ich deti ľahko obľúbili.

Takto sa zrodili Manny pre deti: vyrábame ich s kokosovým olejom, kakaovým a bambuckým maslom, nechtíkovým olejom a ešte mnohými ošetrujúcimi dobrotami, ktoré sú vyslovene prispôsobené potrebám malých detí.


Dokonale prírodnými Mannami aj my prispievame aspoň omrvinkou k tomu, aby dobrú náladu malých bádateľov nepokazili malé nehody, prípadne kožné problémy. Navyše večerné kúpanie môžeme pre nich spraviť skutočným zážitkom, aby na druhý deň vstávali s dobrou náladou, a aby mohli pokračovať v objavovaní sveta.


Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac