5 prírodných trikov pre krásu v období čakania bábätka

5 prírodných trikov pre krásu v období čakania bábätka V tomto období je dôležité, aby ste dávali obzvlášť pozor na svoj životný štýl. Nestačí len vyberať si medzi tým čo zjete, ale nie jedno ani to, aké chemikálie dostanete do svojho organizmu cez pokožku.

Mnohé ženy registrujú zmeny na svojej pokožke, vlasoch a nechtoch. Sú aj také, u ktorých prebieha tehotenstvo z tohto hľadiska bez problémov, navyše sa nikdy predtým necítili byť krajšie, pretože ich pleť je bezchybná, vlasy zhustnuté a lesklé a ich nechty rastú prekvapivo rýchlo.

Avšak môže sa stať, že sa stretnete s novými výzvami, a budete musieť riešiť doteraz neznáme problémy, navyše čo najšetrnejším spôsobom.

Kožné problémy: vyrážky, akné, suchá pleť

Ak patríte medzi menej šťastné a Vaša pleť sa vplyvom hormónov nestane dokonalou, neprepadajte panike, ale radšej zmeňte svoje obvyklé metódy čistenia pleti. Na rýchlo sa mastiacu pleť odporúčam Eben – čistiace mydlo na tvár s aktívnym uhlím, a ak je Vaša pleť náhle príliš suchá, na čistenie pleti môžete použiť Mydlo z extra panenského olivového oleja, ktoré jemne čistí aj najcitlivejšiu pokožku bábätiek. Na zmiešanú pleť, alebo len občas sa objavujúce problémy, odporúčam Čistiace mydlo na tvár White satin.

Namiesto vodnatých hydratačných krémov s množstvom prísad, použite radšej Arganový olej a Manna mandľový skrášľujúci olej podľa typu pleti, ktoré sú jednozložkové a ľahko sa vstrebávajú. Ak sa Vám zdá, že Vaša pleť je príliš citlivá a problematická, z Manna palety si vyberte Manna prémiové bambucké maslo.

Potenie sa:

Môže sa stať, že sa viac potíte, ako doteraz, ale nechcete natierať tenkú, citlivú pokožku podpazušia prípravkami s obsahom hliníka a iných podozrivých chemikálií? Rozhodnite sa pre dokonale prírodné, výlučne z prírodných zložiek vyrobené krémové deodoranty.

Svrbenie pokožky, strie

Kvôli rastu hmotnosti a bruška môže pokožka svrbieť, napínať sa na najviac postihnutých miestach. Na zachovanie ich pružnosti sú dokonale vhodné Manna maslá a skrášľujúce oleje. Pre tehotné odporúčam pre starostlivosť o pleť predovšetkým Ošetrujúci detský olej, Manna mandľový skrášľujúci olej, Organické kakaové maslo s božskou čokoládovou vôňou, alebo Manna prémiové bambucké maslo pre ich príjemne jemnú, prírodnú vôňu a v nich sa ukrývajúce prírodné vitamíny a mastné kyseliny priateľské k pokožke.

Rýchlejšie sa mastiace vlasy

Pre ošetrovanie vlasov bez chemikálií si zvoľte Mydlo pre zdravé vlasy, ktoré čistí a osviežuje Vaše vlasy a vlasovú pokožku bez umelých prísad pre podporu penivosti.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac