5 možností, ako použiť ružovú vodu

5 možností, ako použiť ružovú vodu Dúfam, že ste nepremeškali informáciu, že s prvými slnečnými lúčmi sa k nám vrátili aj Manna kvetinové vody. Dokonale čisté, osviežujúce vône v rozprašovači, bez chemikálií, s vôňou jazmínu, santalu a harmančeka, Vás rozmaznajú svojimi prírodnými vôňami, ale ružová voda, ak je to vôbec možné, je ešte výnimočnejšia!

Kvetinová voda ruža je nežná, prírodná a má mnoho priaznivých účinkov na pokožku.

Môžete ju použiť:
  • Na tonizovanie tváre: nemusíte urobiť nič iné, ako na vatový tampónik nastriekať ružovú vodu a pretrieť očistenú tvár. Odporúčam predovšetkým na pleť s akné alebo ružovkou (rosacea).

  • Na odlíčenie: namiesto akejkoľvek vody označenej ako micelárna. Kvetinovú vodu ruža môžete použiť aj na citlivú pleť, a aj vtedy, ak sú Vaše oči citlivé na akékoľvek výpary.

  • Pre starostlivosť o vlasy: okrem toho, že vlasom dodá nádhernú kvetinovú vôňu, aj ich jemne ošetruje. Nastriekajte ju do ešte vlhkých vlasov (pre ochranu končekov vlasov z nich nechajte prebytočnú vodu vsať do starého bavlneného trička namiesto uteráka) a nechajte ich voľne uschnúť.

  • Na ošetrovanie okolia očí tiež nie je na zahodenie: na očistenú pleť naneste vatovým tampónikom trocha kvetinovej vody ruža a nechajte pár minút na zatvorených očiach pre ešte žiarivejší pohľad.

  • Na ošetrenie depiláciou potrápenej pokožky ako tonikum po holení.

Skúšali ste už Manna Kvetinovú vodu ruža? Ako sa Vám páčila?

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac