Dorazil Penový zázrak!

dorazil penový zázrak! Hľadáte praktické, jednoducho použiteľné, ale dokonale prírodné Manna mydlo, ktoré môže používať celá rodina, vrátane tých najmenších, pohodlne a úsporne? Vyskúšajte tekuté mydlo Penový zázrak, ktoré je hodvábne jemné a s jeho kvetinovo voňajúcou, ľahkou penou bez chemických látok je večerné čľapkanie hotové potešenie!

Tekuté mydlo Penový zázrak je pripravované zo sezamového oleja bohatého na antioxidanty, z čistého slnečnicového oleja obsahujúceho vitamíny A, E a D, z kokosového oleja, s vitamínom E a levanduľovým esenciálnym olejom, aby ste s ním mohli ošetrovať aj tú najcitlivejšiu pokožku a vlasy bábätiek.

Sprchové gély a šampóny z obchodov obsahujú chemické látky, umelé vonné látky, konzervanty, farbivá. Za ich bohatú penivosť zodpovedá taká chemická látka, ktorá pokožku mnohých irituje, vysušuje.

Tekuté mydlo Penivý zázrak
vďačí za svoju penu špeciálnemu vrchnáku – túto hodvábnu lahôdku môžete používať aj na zapálenú, citlivú pokožku náchylnú na tvorbu ekzémov.

Dokonca
je dokonalé aj na umývanie vlasov: ak ho zameníte za Váš šampón, zostane Vám aj trochu viac miesta v kúpeľni.

Jediné, na čo musíte dohliadnuť je, aby sa pena nedostala do očí dieťatka. :)


Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac