Viete, čím by ste sa mali starať o pokožku svojho bábätka?
viete, čím by ste sa mali starať o pokožku svojho bábätka?

Viete, čím by ste sa mali starať o pokožku svojho bábätka?



Starostlivosť o pokožku bábätiek je mojou srdcovou záležitosťou. Nie je to prekvapivé, veď aj môj príbeh, príbeh Manny, sa začal bábätkom…


Na svete nie je nič krajšie, ako nádherná, bezchybná pleť bábätka. Môžete si predstaviť, aká som bola vystrašená, ako sa nášmu staršiemu synovi v roku 2004, len pár dní po tom, ako sme prišli domov z nemocnice, urobili po celom tele vyrážky. Bábätko kvôli červeným, svrbivým fľakom plakalo a ja som sa vtedy rozhodla, že urobím zmenu, lebo zmenu urobiť jednoducho musím.

Vedela som, že nemáme inú možnosť, ako v záujme nášho dieťaťa zbaviť sa všetkých takých čistiacich a kozmetických prípravkov a parfumov, ktoré obsahujú chemikálie. Vtedy som sa vydala na cestu prírodných produktov bez chemikálií a výsledkom tejto cesty je kráľovstvo Manny, ktoré sa už dnes môže pýšiť viac ako sto produktmi.

Pre mňa sú však do dnes najmilšie prvé Manny, ktoré boli stvorené pre nášho synčeka. Vždy, keď sa na ne pozriem alebo ich použijem, spomeniem si na lásku, ktorou som ich vyrábala. Často aj počas dlhých nocí, nehľadiac na čas a únavu. Najkrajšie na tom je, ešte aj dodnes od Vás pravidelne dostávam pozitívne odozvy.

Manna Detský krém na zapareniny

Viem, ako to je, keď prídete domov z nemocnice. Zrazu je všetko nové, lebo úlohu matky sa musíte naučiť aj Vy. Práve preto sme stvorili Manna Detský krém na zapareniny, ktorý môžete používať už aj pri novorodeniatkach. Dostali sa do neho zložky iba a výlučne najvyššej, prémiovej kvality. Jeho základom je čistý, zlatý, ošetrujúci sezamový olej, ktorý sme obohatili o nášho miláčika, o fantastické bambucké maslo, vitamín E a levanduľový esenciálny olej.

Manna mydlá pre batoľatá

Pre bábätká je kúpeľ vždy hlavným bodom dňa. Týmito mydlami to bude naozaj tak, a nielen pre bábätká, ale aj pre Vás! Nádherné, čisté vône, harmónia naturálnych, prírodných zložiek Vás rozžiari a očarí! Takto bude večerné kúpanie pre maličkých aj ich mamičky skutočným zážitkom. Vyskúšajte obe špeciality:

Víline mydlo s olejom z hroznových jadierok

Základom je čistý, panenský olivový olej, ktorý je mimoriadne jemný a šetrný. K olivovému oleju sme pridali hodvábny kokosový olej, účinok sme vystupňovali nerafinovaným, krémovým bambuckým maslom a zlatým olejom z hroznových jadierok. Nevšedná kombinácia, ktorá sa okamžite stane Vašou obľúbenou!

Nechtíkové mydlo

Keď Vaše bábätko miluje penu v kúpeli, potom Vaším obľúbeným bude práve toto mydlo! Jeho receptúra je jedinečná: nerafinované, krémové, organické ghanské bambucké maslo,zamatový kokosový olej, prírodný vitamín E, nechtíkový esenciálny olej a lupienky z kvetov nechtíka. Výsledok je dokonale nežný! Penový zážitok z kúpeľa urobia kvetové lupienky ešte vzrušujúcejším!

Tieto a všetky ostatné prípravky pre batoľatá sme s tímom Manny vyvíjali dlhé roky, aby ste mohli tomu, koho najviac milujete, dať iba to najlepšie! Používajte ich s radosťou a v zdraví!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac