Upratovanie kúpeľne na zadusenie – ukončite tento horor!
upratovanie kúpeľne na zadusenie – ukončite tento horor!

Upratovanie kúpeľne na zadusenie – ukončite tento horor!



Recept na prírodný práškový čistič vane ako darček

Dávno – pradávno, ešte pred rokmi, som aj ja používala čistiace prostriedky z obchodu, poznáte to, krásne fľašky, ktoré v reklamách predstavujú tak, že len jedno streknutie a všetko bude žiariť.

V reklamách je vidieť usmievajúce sa, maximálne šťastné ženy s dokonalým make-upom a manikúrou, ako keby vyslovene milovali túto činnosť. Mojou stratégiou bolo, aby som upratovanie kúpeľne dokončila čo najrýchlejšie, za čo najkratší čas, a hlavne, podľa možnosti bez nádychu. Pretože spravidla som sa “takmer zadusila“ od pachu jedov, ktoré sa v týchto fľaškách ukrývali a celá táto procedúra prebiehala rýchlo, so zatajeným dychom. Poznáte to aj vy?

Potom nastala chvíľa, keď ma osvietilo a zistila som, že uvedomelosť je dôležitá v každej oblasti života. Vtedy som sa začala obracať k prírodným veciam, v oblasti hygieny, kozmetiky, čistiacich prípravkov, pracích prostriedkov, celej svojej domácnosti a, samozrejme, aj v oblasti stravovania. Teraz sa s vami podelím o veľmi jednoduchý recept, pomocou ktorého môžete vaňu dokonale vyčistiť tak, že pri tom budete môcť pokojne dýchať:)

Prečo je dobré, ak si aj vy urobíte tento práškový čistič?

  • Lebo už nebudete musieť čistiť vaňu rýchlo, so zatajeným dychom, so strachom z toho, koľko jedov vdýchnete
  • Lebo si môžete vyrobiť prípravok z prírodných zložiek
  • Lebo budete mať úplne zdravý, prírodný práškový čistič
  • Lebo si ho viete vyrobiť rýchlo a jednoducho
  • Lebo je lacný

Čo budete potrebovať k prírodnému čističu:

  • 1 šálku sóda bikarbóny
  • štvrť šálky soli
  • 5-10 kvapiek čistého, neriedeného citrónového esenciálneho oleja
  • 5-10 kvapiek čistého, neriedeného rozmarínového esenciálneho oleja

Postupujte takto: Všetky prísady dôkladne premiešajte. Vložte do malej misky a pomocou špongie alebo látky vyčistite vaňu, potom opláchnite vlažnou vodou. Keď na vani nájdete veľmi odolné nečistoty, potom práškový čistič opláchnite octovou vodou. Pomer octu a vody nech jedna ku jednej, čiže z oboch prísad použite rovnaké množstvo. Od esenciálnych olejov bude vaša kúpeľňa príjemne voňavá a môžete byť pokojní lebo to, čo nanesiete na vaňu je v plnej miere zdravé.



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac