Účinná a rýchla detoxikácia - iba 15 minút denne
Účinná a rýchla detoxikácia - iba 15 minút denne

Účinná a rýchla detoxikácia - iba 15 minút denne



Áno, zase detoxikácia, ale nebojte sa, lebo toto je teraz taká metóda, ktorá si nevyžaduje špeciálne investície, stačí sa každý deň zobudiť o 15 minút skôr. Viem, aj toto je vysoká cena, ale hneď uvidíte, že sa to oplatí!

„Prežúvanie oleja“ ako prvý predstavil ruský biológ a lekár Dr. F. Karach, ktorý sa venuje výskumu rakoviny...
V našom tele prežívajú veľké skupiny vírusov a baktérií, ktoré môžu byť pre náš organizmus nebezpečné, a ktoré prirodzenou cestou nedokážeme odstrániť.

Olejové vyplachovanie vylúči zo sliznice úst toxické látky, dokonca neslúži iba ako prevencia proti vzniku ochorení, ale môže pomôcť aj pri takých akútnych a chronických ťažkostiach, ako sú napr. bronchitída, črevné choroby a problémy s obličkami.

Odbremení srdce, vitalizuje tkanivá, orgány a bunky!


Všetko, čo potrebujete, je jedna polievková lyžica za studena lisovaného (je dôležité, aby bol takýto!) slnečnicového alebo olivového oleja. Ráno pred umytím si zubov po dobu 15 minút olej pretláčajte medzi zubami, „vaľkajte“ a „prežúvajte” v ústach.

Olej bude stále redší, nakoniec biely. Nakoľko bude plný toxických látok, najlepšie je, ak ho po uplynutí štvrť hodiny vypľujete do toalety. Potom si ústa vypláchnite teplou vodou a umyte si zuby.

Na čo si treba dať pozor:
Olej prehltnúť a kloktať ním je zakázané, lebo je plný baktérií, vírusov a škodlivých látok. Ak budete toto robiť počas 4 týždňov každý deň, nie len Vaše zuby a ďasná budú zdravšie!

Urobíte to?



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac