Ďalších 8 Mánn získalo medzinárodné ocenenie!
Ďalších 8 mánn získalo medzinárodné ocenenie!

Ďalších 8 Mánn získalo medzinárodné ocenenie!



S veľkou radosťou a hrdosťou oznamujem, že ďalších 8 Mánn môže od teraz nosiť ocenenie jednej z najprestížnejších európskych organizácií prírodnej kozmetiky, COSMOS BDIH!

Toto ocenenie je pre mňa, a aj pre celý tím Manny, obrovským uznaním. Je to patričné ohodnotenie tvrdej práce, ktorú sme robili pre to, aby sme vám mohli ponúkať najdokonalejšie Manny. Samozrejme, za naše úspechy – vrátane tohto – môžem ďakovať predovšetkým vám, pretože bez Vašej podpory, ako zákazníka, by sme takéto výsledky nevedeli dosiahnuť.

Pozrime sa však, čo presne ocenenie COSMOS BDIH znamená, a prečo je také dôležité. Keď na obaloch Mánn vidíte ocenenie Cosmos, potom to pre vás znamená záruku toho, že produkt neobsahuje syntetické vonné látky a farbivá, neobsahuje ani ropné deriváty, a že suroviny na jeho výrobu pochádzajú z kontrolovaných, spoľahlivých zdrojov. Kontrolóri COSMOS BDIH veľmi dôkladne a prísne preskúmajú produkty, aj preto je to také vzácne ocenenie. Už aj jedna jediná nevyhovujúca zložke je pre nich dostatočný dôvod na to, aby toto ocenenie odobrali, alebo nepriznali.

Neskúmajú iba pôvod surovín, ale aj to, akými postupmi sa Manny vyrábajú, dokonca si zistia aj to, aké látky sme použili počas ich balenia.

A teraz sa pozrime na naše najnovšie pýchy tohto nádherného zoznamu! Týchto všetkých osem produktov, o ktoré sa rozšírili naše ocenenia BDIH, získalo hodnotenie Cosmos Natural!

- Gáfrové mydlo na tvár s aktívnym uhlím
- COCO ylang-ylang tekuté mydlo
- COCO levanduľové tekuté mydlo
- Tekuté mydlo Penový zázrak
- Mandarínkové mydlo
- Manna sprchovací gél s vôňou pomarančových kvetov
- Manna sprchovací gél s vôňou rozmarínu a mäty
- Balzam na spánky pre rozprávkové sny

Som hrdá na to, že spolu s týmito už celkom 56 Mánn môže toto hodnotenie používať! Úprimne sa priznávam, že keď som dostala správu, pociťovala som neopísateľné šťastie, pretože som vedela, že bez vašej podpory a lásky by sa to stať nemohlo. Najväčšou inšpiráciou ste pre mňa vy a je úžasným pocitom, keď môžem čítať vaše reakcie. Toto hodnotenie dodáva celému tímu Manny silu a viem, že pre vás je to tak isto dôležité, lebo vyššie menovaných osem produktov patrí medzi vaše obľúbené. Myslím si, že ocenenie Cosmos Natural je ďalším dôvodom na to, aby sme svoju pleť rozmaznávali týmito prírodnými kozmetickými prípravkami bez chemikálií. Toto hodnotenie má veľký význam aj z etického hľadiska a je pre nás dôležitým potvrdením toho, že ideme správnym smerom na ceste k uvedomelej ochrane životného prostredia.

Získanie takéhoto ocenenia nám dodá dostatok „druhého dychu“, aby sme sa s ešte väčším oduševnením vrhli do vývoja ďalších produktov! Môžem vám prezradiť, že máme veľmi veľa nových nápadov, aj tento rok plánujeme uvedenie viacerých noviniek. O podrobnostiach ešte hovoriť nemôžem, isté však je, že sa už aj teraz dosť široká Manna paleta obohatí o ďalšie špeciality.

Hodnotenie Cosmos Natural hrdo vyznačíme na obaloch ocenených Mánn. Vždy nám budú pripomínať, že vďaka vašej vernosti a dôvere sme spoločnými silami schopní obrovských zázrakov!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac