Prírodná starostlivosť o vlasy s laboratórne testovanými Mannami!
prírodná starostlivosť o vlasy s laboratórne testovanými mannami!

Prírodná starostlivosť o vlasy s laboratórne testovanými Mannami!



Starostlivosť o vlasy je jedna z mojich obľúbených tém. Prečo? Pretože sa hovorí, že vlasy sú zrkadlom nášho zdravia. Prezradím vám, ktoré Manny by ste mali používať pre dosiahnutie nádhernej koruny krásy!

Práve na štruktúre našich vlasov je ako prvé vidieť, ak máme nejaký nedostatkový stav, napríklad vitamínov, alebo pijeme veľmi málo vody, alebo že sme v suchom alebo znečistenom prostredí. Samozrejme, okrem fyzických príznakov je na našich pramienkoch vidieť aj náš psychický stav, dokonca aj všeobecný zdravotný stav nášho tela.
Práve preto považujem starostlivosť o vlasy za veľmi dôležitú. Keď sa nad tým zamyslíte, nie náhodou sa hovorí, že vlasy sú „korunou” hlavy. Keď sa na vás niekto pozrie, ako prvé si všimne najmä váš účes, preto nie je jedno, čím a ako sa o ne staráte. Keď nájdete vhodnú kombináciu šampón-balzam, dokáže to váš vzhľad veľmi zlepšiť. S týmto by som vám teraz chcela pomôcť!

Začnime tým, že identifikujeme, do ktorého typu vaše vlasy patria. Pokiaľ sú normálne, suché, bez lesku a náchylné na lámanie sa, potom vám odporúčam Manna šampón a balzam na suché a normálne vlasy. Vložili sme do nich to najlepšie z prírody: južné ovocie a esenciálny olej z ružového lotosu.

Vaše suché vlasy, ktoré sú na pohľad bez života a na dotyk drsné, budú po ich použití hodvábne a lesklé, vaša koruna krásy bude mäkká a upravená. Samozrejme sme sa s reakciami našich fanúšikov neuspokojili, výsledky sme odoslali aj do nezávislého, medzinárodne uznávaného laboratória. Výsledky potvrdzujú to, čo je pri šampónoch na normálne a suché vlasy najdôležitejšie: že nevysušuje, poskytuje pocit hydratácie, pričom zároveň šetrne, a predsa dôkladne čistí vlasy a vlasovú pokožku. Navyše sa vďaka jeho bohatej pene stáva umývanie vlasov hotovým zážitkom, jeho božskú vôňu ružového lotosu si zase budete môcť ešte dlho vychutnávať.

Pokiaľ sú vaše vlasy suché, po umytí vlasov v každom prípade použite aj balzam, čím dodáte svojim pramienkom skutočné rozmaznávanie a predĺžite účinok starostlivosti o ne. Do balzamu na vlasy od Manny pre suché a normálne vlasy sa hneď zamilujete: vaše pramienky budú preukázateľne mäkšie a hodvábnejšie, oleje, ktoré sa v ňom nachádzajú, zase vyživujú vaše vlasy a vlasovú pokožku. Pri balzame je mimoriadne dôležité, aby vlasy nezaťažoval. V Manne je to zaručené a aj jeho použitie je jednoduché, pretože sa ľahko nanáša aj oplachuje. Vaše vlasy budú rozprávkovo krásne a lesklé, zmenu si hneď všimne každý, len aby ste stíhali počúvať toľko chvály!

Pokiaľ je však vaša vlasová pokožka náchylná na nadmernú tvorbu mazu, je vždy mastná a sú na nej lupiny, potom potrebujete šampón od Manny, ktorý je vyvinutý presne na tento typ vlasov. Mali by ste vedieť, že pre mastné vlasy a vlasy s lupinami je prírodná starostlivosť obzvlášť dôležitá. Tento šampón jemne, a predsa účinne čistí, zároveň budú jeho použitím vlasy mäkké, hodvábne a lesklé. A čo je z hľadiska tvorby lupín a nadmerného mastenia najdôležitejšie, napraví prirodzenú rovnováhu vlasovej pokožky. Viem, že kto má mastné vlasy, je náchylný používať veľa šampónu, aby boli skutočne dôkladne čisté. Dobrou správou je, že v prípade Manny stačí aj veľmi malé množstvo, preto dlho vydrží. Vďaka mätovému esenciálnemu oleju zase poskytuje osviežujúci pocit, ktorý je taký príjemný a uvoľňujúci. Po použití šampónu sa nemusíte obávať nepríjemného pocitu ich suchosti. Vlasy ani vlasovú pokožku nevysušuje, dokonca poskytuje skutočný pocit hydratácie.

Od mnohých počúvam, že majú obavy dať si po umytí na vlasy balzam, lebo sa boja, že sa stratí čistiaci účinok šampónu a ďalšia „vrstva” mastenie zase vystupňuje. Pri Manna balzame na mastné vlasy a vlasy s lupinami sa toho obávať nemusíte: výskumy potvrdzujú, že vlasy nezaťažuje, dokonca sa potom budú menej mastiť, pričom oleje, ktoré sa v ňom nachádzajú, vlasy a vlasovú pokožku vyživujú. Vďaka balzamu budete môcť chladivý účinok, ktorý má aj šampón, vychutnávať omnoho dlhšie, a nebudete sa musieť obávať ani toho, že ostane na vašich vlasoch, pretože sa ľahko oplachuje. Som si istá, že ak o budete používať pravidelne, aj ostatní si všimnú, že vaše vlasy sú lesklé a mäkké!

Na záver by som vám rada dala jeden tip, ktorá sa dá dokonale použiť pri všetkých typoch vlasov: na vlasoch jemne vysušených uterákom rozotrite trocha Manna arganového skrášľujúceho oleja, zvýšenú pozornosť venujte končekom vlasov. Korunujete tým účinok použitia šampónu a balzamu a vaša koruna krásy bude vďaka nemu ešte nádhernejšia. Prajem vám príjemnú starostlivosť o svoje vlasy s Mannou!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac