Uchovajte si leto!

uchovajte si leto! Aj tento rok ubehlo leto veľmi rýchlo, ale ja som pre Vás pripravila jedno špeciálne prekvapenie, aby ste si jeho vôňu mohli uchovať počas celého roka. Buďte aj Vy šampiónom kvetinových vôd!

Ešte máte nádherne hnedú pokožku, na stromoch dozrieva posledné letné ovocie, ale o tomto čase si o každom teplom dni myslíte, že práve tento je jeden z posledných teplých a dlhých dní. Ja som trocha smutná, že už čoskoro budú kúpanie sa, bicyklovanie sa, výlety a záhradné oslavy len spomienkami.

Na poličkách mojej špajze sa zoraďujú zaváraniny a lekváry, usušené bylinky tiež čakajú v radoch. Práve som uvažovala o tom, ako by som mohla uzamknúť do fľaše usmievavé, teplé slnečné lúče, veľa smiechu, vlažné noci, ako by som si mohla uskladniť do špajze obrovské množstvo letných zážitkov, vôňu kvetov, keď môj pohľad zablúdil na jednu z mojich obľúbených kvetinových vôd.

Veď je to tu, len to sem musím priložiť, a moje zásoby by boli úplné.

Vymysleli sme preto, ako to uľahčiť aj Vám, aby ste si mohli uskladniť svoje obľúbené vône kvetinových vôd.


Pozývam Vás na špeciálnu hru, v ktorých som pre Vás pripravila najrôznejšie ponuky a darčeky, aby ste si aj Vy mohli pripraviť na zamračené, chladné zimné dni svoju vlastnú, leto pripomínajúcu kolekciu Kvetinových vôd. Stavte na istotu, aby Vám vydržali do jari!

Kliknite sem, tu zistíte všetko!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac