Takto sa starajte o svoju pleť na jeseň!
takto sa starajte o svoju pleť na jeseň!

Takto sa starajte o svoju pleť na jeseň!



Na jeseň sa staneme takmer závislými a prehrabávame sa v kozmetických prípravkoch, pretože počas chladných, nepríjemných, veterných dní máme na rozmaznávanie nárok. Priniesla som vám obľúbené jesenné Manny, vyskúšajte ich všetky rad za radom. Obnovia vás od hlavy až po päty, inšpirujú vás a očaria!

Rozmaznávanie tela a duše na jeseň je aspoň také dôležité, ako počas teplejších ročných období. Jeseň je aj tak obdobím ústupu, zahĺbenia sa do seba a prípravy na zimu. Dni sú už kratšie a v tomto období máme o čosi viac času na seba a na skrášľovanie sa.

Mnohí sa ma pýtali, ktoré Manny odporúčam na jeseň. Tu je zoznam najobľúbenejších!

Kokosový olej na tvár

Manna 100% prírodný kokosový olej už aj svojou vôňou pripomína nádherné spomienky dovoleniek, má v sebe akýsi tropický nádych, ktorý očarí a odtrhne od všedných dní. Po umytí tváre mydlom ho jemne vmasírujte do pokožky.

Bambucké maslo na končeky vlasov

Možno sa prekvapíte, lebo svoje obľúbené Manna bambucké maslá ste doteraz pravdepodobne používali na svoje telo a tvár, pritom je úžasné aj na ošetrovanie končekov vlasov! Bambucké maslo vyvinie na končekoch vlasov svoje účinky aspoň tak dobre, ako na ostatných častiach tela. Hodinu pred umytím vlasov si ich končeky natrite svojím obľúbeným Manna bambuckým maslom, ktoré si predtým trochu zohrejte v rukách, potom si vlasy umyte obvyklým spôsobom. Dbajte na to, aby ste aj končeky vlasov dôkladne opláchli, aby na nich maslo neostalo. Uvidíte, bambucké maslo je na končeky vlasov hotovým elixírom!

Šampón na suché a mastné vlasy

Vedeli ste, že v chladnejších mesiacoch sa môžu vlasy kvôli noseniu čiapok rýchlejšie mastiť a preto je potrebné sa o ne viac starať? Odporúčam, aby ste aj pri starostlivosti o vlasy použili prírodné, skrášľujúce metódy. Manna prírodné šampóny na suché, normálne alebo mastné vlasy a vlasy s lupinami sme vyvinuli vyslovene pre dosiahnutie čarokrásnej koruny krásy a odvtedy ich milujeme! Vyskúšajte Manna prírodný šampón na normálne a suché vlasy s omamnou lotosovou vôňou, ktorý je obohatený o výživné skrášľujúce oleje a voňavé, exotické ovocie. A pokiaľ majú vaše vlasy sklon k masteniu sa, alebo tvorbu lupín, potom vám odporúčam náš šampón obohatený o mätový a tymiánový esenciálny olej! Pokiaľ chcete svoje pramienky rozmaznávať ešte viac, potom k šampónom vyskúšajte aj k nim vhodné balzamy. Po umytí vlasov si ich naneste na svoju korunu krásy, nechajte pôsobiť desať minút, potom dôkladne opláchnite! Výsledok bude hovoriť sám za seba, jesenné prechádzky sa môžu začať!

Prírodný zábal na vlasy

Jesenná starostlivosť o vlasy nemôže bez prírodného zábalu na vlasy byť úplná. Tu je jeden osvedčený recept, ktorým sa určite trafíte do čierneho: vezmite jeden banán, roztlačte ho vidličkou, pridajte k nemu jednu polievkovú lyžicu olivového oleja, lyžičku sójového jogurtu a nakvapkajte aj 6-7 kvapiek Manna arganového skrášľujúceho oleja. Hmotu spracujte, naneste ju na vlasy a nechajte pôsobiť 15-20 minút. Vlasy si potom umyte šampónom obvyklým spôsobom. Pokiaľ by ste chceli aj trocha extra rozmaznávania, potom si pár kvapiek arganového oleja vmasírujte do už suchých, alebo mierne vlhkých vlasov!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac