Sviežosť bez chemikálií aj v lete

sviežosť bez chemikálií aj v lete

Prišlo skutočne teplé letné počasie, čoraz viac pociťujeme, že by sme potrebovali jeden dobrý dezodorant. Potiť sa je zdravé, ale nikto nemá rád šaty s fľakmi od potu v podpazuší, a ani s tým súvisiace nepríjemné pachy.


Pravda, aj to je pochopiteľné, že mnohí sa oprávnene stránia používania antiperspirantov z obchodov.


Takmer všetky obsahujú toxické, zdraviu škodlivé látky.

Parabény, syntetické vonné látky, propylénglykol, triclosan, laurylsulfát sodný a v neposlednom rade zlúčeniny hliníka.

Dezodoranty s obsahom hliníka sú z času na čas podozrievané z toho, že ich používanie môže prispieť k vzniku rakoviny prsníkov.


Zlúčeniny označené antiperspiračným účinkom, nachádzajúce sa v chemických dezodorantoch, môžu zabraňovať prirodzenému fungovaniu potných žliaz. Môžu upchať póry, často spôsobujú veľmi bolestivé zápaly na tejto citlivej oblasti pokožky. Ak ich používate tesne po depilácii, vaša pokožka je voči týmto chemikáliám ešte bezbrannejšia.


Je iné, prírodné riešenie


Naturálne Manna krémové dezodoranty, pripravené výlučne z prírodných zložiek, vyriešia váš problém. Kukuričný škrob absorbuje a neutralizuje pot, kým kokosový olej ošetruje tenkú pokožku vášho podpazušia. Môžete si zvoliť jeden z krémových dezodorantov s bambuckým maslom, obohatený 100 % čistými esenciálnymi olejmi.


A ak túžite po úplne neparfumovanom, prírodnom dezodorante, lebo:

  • máte veľmi citlivú pokožku,

  • ste alergickí na esenciálne oleje alebo sódu bikarbónu,

  • čakáte dieťa, alebo dojčíte,

  • alebo je to jednoducho vaše želanie,

tak neparfumovaný krémový dezodorant s včelím voskom a vitamínom E bol vyrobený pre Vás.


Ako začať s používaním?

Nechajte svojej pokožke čas, dovoľte jej, aby si vydýchla! Trvá približne dva týždne, kým sa zbavíte chemických látok, ktoré upchávajú vaše póry, za ten čas sa môžete prechodne silnejšie potiť, ale ak ste trpezliví, uvidíte, že celodenná sviežosť bez chemikálií je možná. Vaša pokožka Vám bude vďačná za šetrnú starostlivosť.


Potešili by ste sa praktickej 15 ml kolekcii, ktorej súčasti sa zmestia aj do najmenšej dámskej kabelky a môžete si ich vziať kamkoľvek so sebou? A ak by to všetko bolo ešte aj v akcii? Skúšobná sada krémových dezodorantov je určená pre Vás! Nájdete v nej celú paletu Manna krémových dezodorantov: klasický, ženskejšie voňajúci GERÁNIUM A YLANG YLANG krémový dezodorant a GERÁNIUM A ROZMARÍN krémový dezodorant, neparfumovaný krémový dezodorant bez esenciálnych olejov a sódy bikarbóny na senzitívnu pleť,  a aj najnovší, osviežujúci, drevitý krémový dezodorant s levanduľou a čajovníkovým olejom vyvinutý vyslovene na letné mesiace!



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac