Ste fanúšikom bambuckého masla?

ste fanúšikom bambuckého masla? Jedným zo základných všeobecných pilierov Manny je bambucké maslo, bez ktorého by Manna nebola tým, čím je. Rastlinné maslo s mierne dymovou vôňou je – a to tvrdím bez preháňania – jedným z najfantastickejších vecí na ošetrovanie pleti, ktoré príroda ponúka.

Prečo, na to uvádzame 5 najlepších dôvodov:
  1. Je také jemné a šetrné, zo všetkých hľadísk priateľské k pokožke, môžete ho úspešne použiť aj na ošetrenie pleti s ekzémom, seboreou, ružovkou a akné.
  2. Nemusíte sa obávať ani toho, že olejové kvapky bambuckého masla, ktoré sa teplom ruky roztápa, upchajú póry a spôsobia vznik vyrážok: bambucké maslo môžete pokojne použiť na všetky typy pleti.
  3. Je obzvlášť dobré pre ľudí s najcitlivejšou pleťou, ktorých často trápi aj s vysušená pleť a vyrážky.
  4. Je skutočným balzamom na popraskanú, poškodenú alebo slnkom spálenú pokožku, nezaobídu sa bez neho ani lekárnici.
  5. Blahodárne pôsobí na celé Vaše telo až po končeky vlasov. Ba čo viac, môžete ním ošetrovať aj svoje pery, alebo pery Vášho bábätka, pretože skutočné, nerafinované bambucké maslo je také čisté, že by ste ho mohli aj zjesť: môžete ho nájsť v mnohých sladkostiach ako doplnok kakaového masla.
Organické bambucké maslo, vyrábané z plodov stromu karité (Maslový strom), má zo dňa na deň viac fanúšikov, pretože kto sa s ním raz stretol, len ťažko na naň zabudne. Možno by sa Vám ani nezdalo, ale táto špecialita dokáže vyťažiť z Vašej pokožky najviac, a len v veľmi zriedkavo spôsobuje nepríjemné prekvapenia.

Je dôležité, aby ste vedeli aj to, že v žiadnom prípade nie je jedno, odkiaľ pochádza a
akým spôsobom vyťažia z plodu cenné bambucké maslo. Manna bambucké maslo je zaručene vyrábané bez chemických procesov, aj nami pravidelne kontrolovanými a vo vysokej kvalite v Africkej Ghane, v rodnej zemi Maslového stromu.

V ktorých Mannách sa môžete stretnúť s bambuckým maslom?



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac