Skočte hlavičku do leta s Mannami
skočte hlavičku do leta s mannami

Skočte hlavičku do leta s Mannami



Kam by ste chceli cestovať toto leto, keby ste si mohli vybrať čokoľvek? Stavím sa, že francúzska Riviéra, španielske pláže a grécke ostrovy by boli medzi najčastejšie vybranými dovolenkovými destináciami. Jemný vánok s vôňou citrusov, mäty a sladkých kvetov lákajú aj Vás, a keby to bolo možné, okamžite by ste sa vydali na cestu, aby ste si mohli vychutnávať všetky vzácne momenty leta? Túto čarovnú trojicu sme pripravili pre Vás!

Francúzske mätové mydlo, Grécke citrusové mydlo a Španielske gerániové mydlo sú už tu, aby očarili Vaše zmysly. A hoci iba po dobu rýchlej sprchy po horúcom dni, ale predsa s nimi môžete odletieť do ďalekých krajov stredomorského leta.

Morské osvieženie, sviežosť bez chemikálií

Tieto tri mydlá od Manny s osviežujúcou, povzbudzujúcou, ovocnou a bohatou kvetinovou vôňou sme pre Vás pripravili na leto, aby ste si spomedzi nich mohli vyberať podľa nálady a chuti. Ráno pred dlhým dňom by som začala sviežosťou Francúzskeho mätového mydla. Prach po dlhej prechádzke a piesok z pláže by som zo seba zmyla penou Gréckeho citrusového mydla. A na sparné letné noci by som si na svojej pokožke so sebou zobrala vzrušujúcu, kvetinovú vôňu Španielskeho gerániového mydla.

Ani Vy sa neviete rozhodnúť? Získajte teraz všetky tri prírodné Manny bez chemikálií a oddajte sa čarovnej atmosfére letných nocí! V sade počas kampane za zvýhodnenú cenu!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac