Posledná, neodolateľná ponuka v tomto roku pre členov Manna klubu!

posledná, neodolateľná ponuka v tomto roku pre členov manna klubu!

Ste členom klubu Manna a zbožňujete penové krémy?

Túžite po omamnej vôni čokolády, levandule, ruže či ovocia? Všetky štyri sady voňavých, nadýchaných a zamatovo ošetrujúcich penových krémov sme pre Vás teraz spárovali s úžasným mydlom a super cenami!

Čokoládová sada

Relaxujte s nadýchanými penovými krémami od Manny s čokoládovou vôňou, ktoré očaria Vaše zmysly a zabudnite na koncoročný zhon! Hodvábne peniace čokoládové mydlo COCO posypané kakaovým práškom nežne ošetruje Vašu pokožku. Penový krém s kakaovým a panenským kokosovým maslom, ktorý pripomína najlahodnejší kokosový dezert je jedným z najväčších miláčikov Manny. Ak chcete potešiť týmito výnimočnými Mannami vašich blízkych, Čokoládová sada je na to ako stvorená. Ten, koho nimi obdaríte si ich zaručene zamiluje.

Sada Levanduľový sen
Dokonalá dvojica pre romantické duše: utečte zo zimy do stredomorského leta! V týchto čistých, prírodných Mannách sa ukrývajú úžasné vône levanduľových polí a zrelých sladkých pomarančov, ktoré Vás zavejú do vzdialených teplých krajov.

Sada Ružová záhrada

Radi by ste utiekli z mrazivej zimy? Snívate o jemnom, očarujúcom a pôvabnom rozmaznávaní? Tento balíček od Manny v sebe ukrýva pôvabné ružové mydlo obohatené lupienkami kvetov a zamatový penový krém s výnimočným esenciálnym olejom z Damascénskej ruže. Je ideálny pre Vás, alebo pre niekoho, koho by ste radi obdarovali.

Sada Citrónový ostrov
Všetci okolo Vás sa zababušili do tepla so sladkou vôňou medovníkov, vy však túžite po osviežujúcej vôni, ktorá je priam nabitá energiou? Krémovo jemné Mydlo s Aloe Vera a indickou citrónovou trávou obohatené makovými zrniečkami a Penový krém s bambuckým maslom pobláznený citrónovou trávou, éterickými olejmi Ylang-Ylang a bergamotom tvoria fantastickú dvojicu pre tých, ktorí sa ani na chvíľu nezastavia.

Rozprávkovo očarujúce dvojice nájdete na virtuálnych poličkách Manny len v decembri, ak ste členom Manna klubu, tak neváhajte!

Potešte nimi seba , alebo Vašich blízkych, ktorí si tieto jemné, 100 % prírodné rozmaznávanie zaslúžia.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac