Oddajte sa pokušeniu: volá vás prírodný luxus
oddajte sa pokušeniu: volá vás prírodný luxus

Oddajte sa pokušeniu: volá vás prírodný luxus



Luxus znamená v mojom slovníku rozmaznávanie bez kompromisov. Takými kozmetickými prípravkami, ktoré sú bez chemikálií, ale sú účinné, a po ktorých použití budete žiariť ako kráľovná.

Napadne vás prirodzenosť, keď počujete „luxusný kozmetický prípravok”?

Nakoľko sa práve prechádzate vo svete prírodných kozmetických prípravkov bez chemikálií, vo svete Manny, mohlo by vás to napadnúť, ale priznajme si, tieto dva pojmy sa až tak často nespájajú.

Pritom sa prírodná kozmetika a rozmaznávajúci luxus veľmi dobre vedľa seba strpia aj v každodennom živote, hneď vám to aj dokážem.

  • Luxus poskytuje čarovný (spoločný) účinok prírodných zložiek.

O večnej mladosti, lektvaroch a elixíroch krásy je veľa rozprávok a legiend. Čarovné zložky, samozrejme, neexistujú, ale už aj naši predkovia veľmi dobre vedeli, že pre prísady krásy je dobré obrátiť sa na prírodu a tajnú formulku hľadať práve tam.

(Namiesto magickej sily už dnes hovoríme: „preukázateľný účinok”. Toto v prípade mnohých Mánn potvrdzujú klinické testy, alebo výsledky výskumov nezávislého, medzinárodne uznávaného výskumného laboratória.)

Tu je príklad toho, čo je to luxus ukrývajúci sa v prírodných
zložkách.

V Manna Luxusnom elixíre na pleť (uhádli ste, toto meno nie je iba náhoda) nájdete božské oleje. Aj preto sa teším, že vám môžem o tomto exkluzívnom sére na tvár napísať, pretože môžem znova zopakovať: pracovala som na ňom neskutočne veľa, pretože som chcela, aby sa do elixíru dostala možná najlepšia formula. Keď sa vám páči, pridala som do neho aj luxus svojho času, aby ste cítili: Manna nie
je na rozmaznávanie skúpa. (Vyrobilo sa 17 testovacích verzií, kým som 18., poslednú verziu považovala za dostatočne adekvátnu pre tento cieľ.)

Aké oleje sa do luxusného elixíru dostali? Okrem marhuľového oleja, oleja z granátového jablka a šafránového oleja v ňom dostali svoje miesto aj šípkový, brusnicový a čučoriedkový olej. Ale obsahuje aj vitamín E, dokonca aj výťažok z morských rias, aby vašej pleti navrátil
nádheru. Nezabudla som ani na luxus z vône: preto medzi jeho zložkami figuruje aj esenciálny olej z harmančeka rímskeho.

Manna Luxusný elixír na pleť preukázateľne zmierňuje dĺžku a hĺbku vrások, pleť bude vďaka nemu pevnejšia a pružnejšia.*

*na základe subjektívnych užívateľských odoziev, vykonaných výskumov nezávislým, medzinárodne uznávaným laboratóriom, za účasti 25 žien (medzi 26-65 rokom), v trvaní štyroch týždňov (pri použití raz denne)

  • Prísľub luxusu sa ukrýva v každej jednej prírodnej zložke.

Nemyslite si, že luxus sa môže ukrývať iba v dokonale skomponovanom, prírodnom kozmetickom prípravku zloženom z viacerých zložiek, aj jedna jediná zložka môže byť rozmaznávajúca.

Vynikajúcim príkladom je bambucké maslo, ktoré je skutočným zázrakom prírody.

Prečo ho fanúšikovia Manny milujú, by som mohla dlho menovať: vďaka svojmu protizápalovému účinku pomáha zmierniť vyrážky a podráždenie pokožky, hydratuje, zachováva pružnosť pleti, v jednej osobe je priateľom mastnej, zrelej aj citlivej pleti.

Manna Prémiové bambucké maslo zjednocuje všetky dobré vlastnosti základnej suroviny a ešte kúsok aj pridáva, preto je skutočne luxusnou verziou. Nakoľko
bambucké maslo je trochu drsné a ťažko roztierateľné, pri tejto prémiovej verzii som konzistenciu uľahčila. Výsledkom je jemný, ľahko roztierateľný krém s plnou
vôňou, ktoré sľubuje hladšiu, čistejšiu pleť tváre* a zmierňuje viditeľné známky starnutia na vašej tvári*. Okrem toho je dokonale univerzálne: krém na tvár, telové mlieko, mlieko po opaľovaní, ale zároveň aj krém na zmäkčenie pokožky rúk a päty.

*1. klinický výskum: konal sa za účasti 30 dobrovoľníkov (medzi 29-82 rokom), ktorí bambucké maslo denne používali počas 4-7 mesiacov.

Zažite čo najskôr trochu luxusu svojimi obľúbenými Mannami!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac