Na čo všetko sú dobré prírodné prípravky pre starostlivosť o telo?

na čo všetko sú dobré prírodné prípravky pre starostlivosť o telo? Ak ešte patríte medzi nováčikov vo svete prírodnej kozmetiky, môže byť pre Vás nezvyčajné, že na rozdiel od tekutých, vodnatých telových krémov Vám ponúkam maslá, ktoré sú pri izbovej teplote tuhé a topia sa iba pri teplote rúk. Možno ani neviete, ale prechod na prírodné prípravky pre starostlivosť o telo, bez chemikálií má veľa výhod:


  • Ak túžite po voňavom prípravku pre starostlivosť o telo, vyrábame aj maslá, penové krémy s kvetinovou alebo ovocnou vôňou. Navyše, na zimnú sezónu sme pre Vás pripravili špeciálne prekvapenie: Dotyk zimy, s vôňou marcipánových zákuskov, je jedinečná, doposiaľ nevídaná Manna, ktorá počas dlhých zimných večerov určite očarí aj Vaše zmysly.

  • Na normálnu, suchú alebo citlivú pokožku tváre môžete ako krém na tvár používať maslá a penové krémy. Sú vhodné pre všetky typy pleti na ošetrovanie pokožky okolo očí. Pozor by ste si mali dať iba na to, aby ste do téglika siahali vždy čistou rukou, ale najlepšie je, ak na ošetrovanie tela, rúk a nôh použijete osobitné tégliky penových krémov alebo masiel.

  • Ak budete používať zaručene čisté Manny bez chemikálií, môžete tým ušetriť obrovské množstvo miesta, aj peňazí. Nebudete potrebovať denný aj nočný krém, krém na ošetrovanie okolia očí, telové mlieko, balzam na päty, všetko dostanete v jednom, neriedene, čisto, v plnom bohatstve prírodných hodnôt a koncentrovane.

  • Vaša pleť sa dostane do styku so 100 prírodnými zložkami, zaručene bez testovania na zvieratách, ktoré sú také čisté, že by ste ich mohli hoci aj zjesť, preto sa vôbec nemusíte obávať ani toho, že by sa do Vášho organizmu mohli dostať nejaké chemikálie.

Ste už pripravení, aby ste vymenili svoje vodnaté krémy plné chemikálií za rýdzo čistú prírodu?


Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac