My už balíme – a Vy?

my už balíme – a vy? Možno sa Vám to zdá byť trochu skoro, veď lístie sotva začalo opadávať, a my sa už chystáme na Vianoce, ale naučila som sa, že nie je dobré nechávať si veci na poslednú chvíľu.
Bola by som rada, ak by ste sa aj vy čo najskôr uvoľnili, a nemuseli vianočné nákupy odkladať do poslednej minúty– všakže by šlo všetko oveľa ľahšie?

Vymyslela som niečo, čo bude mne i Vám na osoh, zaujíma Vás, čo to je?

S týmto ja i Vy získame: Vy môžete ušetriť peniaze a ja zas čas, s ktorým stojím zatiaľ dobre, ale ako sa blížia Vianoce, každá minúta bude pre mňa čoraz vzácnejším pokladom.

Aby ste nemuseli dlho rozmýšľať, čím prekvapíte svojich blízkych, už som začala pre Vás kompletizovať také darčekové balenia najnovších špecialít, ktoré budú mať pod stromčekom zaručene obrovský úspech!


Onedlho vyjdú všetky podrobnosti na povrch, ale toľko Vám môžem prezradiť, že pochodíte veľmi dobre, ak medzi prvými objavíte päť nových Manna vianočných nevšedných sád a najnovšie, v Manna histórii bezprecedentné, exotické vianočné maslo.


Do pondelka budú všetky detaily jasné, zatiaľ želám príjemný víkendový oddych a sledujte našu facebookovú stránku!



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac