Mužská a ženská starostlivosť o krásu: Manna ako spoločný bod
mužská a ženská starostlivosť o krásu: manna ako spoločný bod

Mužská a ženská starostlivosť o krásu: Manna ako spoločný bod



Vždy ma potešia vaše skúsenosti (ani nehovoriac o tom, koľko výborných nápadov som už takto dostala). Najzaujímavejšie sú však tie komentáre, z ktorých je zrejmé, že Manny zďaleka nie sú populárne iba v kruhu žien, muži ich majú rovnako radi.

Stáva sa, že sa niektoré z našich mydiel stane miláčikom celej rodiny, ale aj to, že Manna sprchový gél zakúpený vyslovene pre manžela, láka aj manželku – ktorá si ho už najbližšie objedná aj pre seba.

Vidiac takéto príbehy sa aj nechtiac zamyslím: naozaj je taký veľký rozdiel medzi mužskou a ženskou starostlivosťou o krásu?

Existujú nejaké spoločné body? Môžu muži a ženy smelo používať rovnaké Manny?

Odpoveď je samozrejme áno, kvalitnú, prírodnú starostlivosť o pokožku si zaslúžia obe pohlavia rovnako.

Mnohí žijú v omyle, podľa ktorého je pre mužov jedno, aký sprchovací gél alebo mydlo používajú, len aby to malo „mužskú” vôňu a hlavne nech vydrží dlho. Niektorí muži sa možno naozaj štítia toho, aby si pre seba vyberali kozmetické prípravky uvedomelo, premyslene.

Avšak tá stereotypia, že „pravého“ muža nezaujíma skrášľovanie a starostlivosť o pokožku, je už dávno minulosťou. Dnes to už nielenže nie je na smiech, ale je dokonca sympatické, ak sa muž stará o svoju upravenosť, čistotu a zovňajšok.

Podľa fanúšikov Manny si muži rovnako vážia kvalitné (a podľa možnosti prírodné, bez chemikálií) kozmetické prípravky ako ženy, nanajvýš sa môže stať, že si nejdú sami za tým, čo sa oplatí vyskúšať, ale potrebujú trochu posmeliť.

Pre toto môže byť Manna milá pre obe pohlavia:

  • Pocit hydratovanej, hodvábnej pokožky je spoločná túžba. Základom je, že zdravá a hydratovaná pokožka nie je len výsosťou žien, ale rovnako si ju zaslúžia aj muži. Toto je možné najjednoduchšie realizovať tými jemnými Mannami, ktoré pomáhajú pri každodennej starostlivosti o pokožku, akými sú napríklad prírodné mydlá.

  • Kožné problémy sú často rovnaké. Aj muži môžu (a aj majú) kožné problémy. A dnes už od nich nikto neočakáva, aby pretrpeli nepríjemnosti spôsobené suchou, citlivou alebo mastnou pleťou. Navyše sa nepríjemnosti mužov a žien ani veľmi nelíšia, spomeňme si len na vyrážky. Každý môže nájsť takú Mannu, ktorá môže byť vhodná na daný kožný problém.

  • Rovnaká vôňa môže byť príťažlivá dvoma spôsobmi. Myslím tým to, že príjemné vône, nech sú mužské alebo ženské, pochádzajú z prírody. Len si všimnite Manna sprchový gél s vôňou rozmarínu a mäty: kvôli jeho praktickému baleniu a sviežej vôni by som mohla povedať aj to, že je „stvorený pre mužov” – ale prečo by som to robila? Presne tieto vlastnosti ho robia ideálnym hoci aj pre ženy.

  • Multifunkčné Manny vyhrávajú u mužov aj u žien. Každý môže mať rád, ceniť si multifunkčné kozmetické prípravky, ktoré slúžia viacerým účelov súčasne, napríklad sú vhodné na čistenie pokožky aj vlasov. Napríklad naše COCO mydlo s čajovníkovým olejom je v plnej miere univerzálne. Môžete ho rovnako použiť na čistenie tváre, ako aj na umývanie sa alebo na umývanie vlasov – pravá multifunkčná Manna.

Vy ste sa už o niektorú svoju Mannu podelili so svojím partnerom? Napíšte nám o tom!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac