3+1 minimalistických trikov pre krásu pomocou prírodnej kozmetiky
3+1 minimalistických trikov pre krásu pomocou prírodnej kozmetiky

3+1 minimalistických trikov pre krásu pomocou prírodnej kozmetiky



V súčasnosti je minimalizmus módnym trendom. Mnohí si uvedomili, že menej je niekedy viac; oplatí sa zhromažďovať menej predmetov, avšak o to viac zážitkov a zamerať sa na kvalitu namiesto na kvantity. O tomto pohľade na život si môžete prečítať aj u nás, navyše vám ponúkneme aj praktické tipy.

 

Tento princíp je možné, samozrejme, implementovať do všetkých oblastí života. Toto vnímanie sa môže uplatniť najmä v oblasti kozmetiky, pretože dnes sú police v obchodoch s drogériou priam zaplavené kozmetickými produktmi. Tie ponúkajú rôzne výrobky pre každú časť nášho tela a na rôzne funkcie starostlivosti o telo, dokonca v tisícoch rôznych vôní a variácií. Ten, kto vie odolať a nenakúpi celú kopu zbytočných produktov, si zaslúži medailu. Nie je to totiž vôbec potrebné, pretože mnoho druhov kozmetických prípravkov môžete využiť hneď na niekoľko účelov. Obzvlášť dobrý príklad na to nájdete vo svete Manny. Poobzerajme sa okolo seba! ?

  •  Bambucké maslo

Mojím veľkým favoritom je univerzálne bambucké maslo a pravdepodobne nie som jediná, kto tak cíti. Hoci som o jeho úžasných účinkoch bola presvedčená už od samého začiatku, podrobili sme ho aj klinickým skúškam v jednom nezávislom, medzinárodne uznávanom laboratóriu. Bolo preukázané, že toto maslo pokožku nielen zjemňuje, vyhladzuje, zlepšuje jej elasticitu a regeneruje ju, ale zlepšuje aj jej textúru, ba čo viac, pomáha aj v boji proti vráskam!

Je špeciálne aj preto, lebo je možné ho použiť na telo, ale aj na tvár. Dostala som aj také spätné väzby, že u mnohých je účinné aj v prípade problematickej pleti. Dokonca existujú aj takí, ktorí maslo používajú ako vlasový zábal, o tom, ako to urobiť som písala tu. (Pokiaľ to chcete vyskúšať, oplatí sa bambucké maslo trochu zohriať, aby dostalo tekutú konzistenciu.) Vynikajúco zvlhčuje aj pokožku hlavy. Extra tip: Môžete ho vyskúšať aj v prípade starostlivosti o pery, podľa našich skúseností vyčaruje nádherne jemné, hydratované pery! Stále mi však nedochádzajú argumenty: u nás si ho môžete kúpiť v prírodnej verzii, naše Prémiové bambucké maslo je jemnejšie, ľahšie sa natiera, ale ponúkame aj voňavé verzie.

  •  COCO mydlo s bambuckým maslom

Rada by som vám predstavila jedno nanajvýš univerzálne mydlo. COCO mydlo s bambuckým maslom bolo vyvinuté v prvom rade na sprchovanie a kúpanie, ale dostala som mnoho odkazov, že ho radi používate aj na tvár, pretože je vyrobené z jemných zložiek a je neparfumované. Nakoľko má úžasne krémovú a bohatú penu, mnohí nedajú dopustiť na toto vynikajúce mydlo aj v prípade umývania vlasov. Celkom určite vám ale odporúčam, aby ste si po umytí opláchli vlasy octovou, alebo citrónovou vodou, aby ste si mydlo z vlasov odstránili dokonale. Na túto tému som písala podrobnejšie tu.

  •  Nočný pleťový krém na obnovu buniek s výťažkom z kmeňových buniek ruže a nechtíka lekárskeho

Všetci venujeme zvýšenú pozornosť starostlivosti o svoju tvár, pretože je vystavená mnohým vplyvom vonkajšieho prostredia a mimické vrásky sa na tvári môžu objaviť už krátko pred tridsiatkou. Na zachovanie krásnej, sviežej a hladkej pokožky tváre mám jednu tajnú zbraň: naša novinka, Nočný pleťový krém na obnovu buniek s výťažkom z kmeňových buniek ruže a nechtíka lekárskeho bojuje proti vráskam práve silou rastlinných kmeňových buniek. A aby toho nebolo málo, kým vy spíte, krém pracuje aj za vás: pleť napína, regeneruje a hydratuje.

Hoci máme v ponuke aj Krém na ošetrenie pokožky okolo očí, ale keďže Nočný pleťový krém na obnovu buniek redukuje vrásky aj okolo očí, môžete si ho na noc naniesť aj do oblasti okolo očí. Ešte jeden bod do plusu: môžete ním tiež ošetriť jemnú pokožku v oblasti krku a dekoltu. Jeho nádherná kvetinová vôňa sľubuje pokojný a príjemný odpočinok.

 

+1 Skrášľujúce oleje

Viem, že mnohé z vás používate naše mydlá na čistenie tváre aj na odstránenie make-upu. Niekoľko z vás však naznačilo, že mydlá štípu oči. Je to úplne prirodzené, pretože sú zásadité, takže i napriek tomu, že sú vyrobené z najjemnejších zložiek, kontaktu s očami by sa malo zabrániť. Pokiaľ bojujete s takýmto problémom, možno by sa oplatilo vyskúšať náš Jojobový skrášľujúci olej, vhodný na odstránenie make-upu.

 

Pokiaľ máte tiež svoj vlastný tip, podeľte sa so mnou a ostatnými členmi Manna rodiny! Vždy zvedavo čakám aj vaše názory a nápady! ?



Odporúčame Vám nasledujúce Manny:

Manna
Produkty podľa typov pokožky



Neviete presne, ktorá Manna by bola vhodná pre Váš typ pokožky?

Test typu pokožky



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac