Manny na dovolenku

manny na dovolenku Viacerí ste sa pýtali, ktoré Manny si máte zabaliť na dovolenku, preto som rýchlo urobila zoznam, čo si tento rok zoberiem so sebou ja.
Tu je zoznam mojich obľúbených, nevyhnutných „dovolenkových“ Mánn :

Sprchovací gél

Niet pochýb, obe novučičké Manny idú s nami! Manna sprchovacie gély v praktickom balení s vôňou pomarančových kvetov a vôňou rozmarínu a mäty sú ako stvorené na cestovanie, bol by hriech, nechať ich doma.

Mydlo na čistenie tváre

Či už idete k vode, na prehliadku mesta, festival alebo do hôr, Vaše osvedčené mydlo by ste mali mať so sebou. Kvôli prostrediu, ktoré sa líši od toho domáceho, slnečnému žiareniu, chvíľ trávených vonku v prírode, potu a prachu, je obzvlášť dôležitá správna starostlivosť o pleť podľa typu pokožky.

Telové maslo

Môj najstarší obľúbenec, jeden z najdôležitejších, základ všetkých Mánn, surové, organické, bambucké maslo.

Z neho si beriem so sebou hoci aj dva tégliky, jeden na ošetrovanie päty, ktorej dajú zabrať prechádzky na boso po horúcom piesku a dlhé túry. Jeho ošetrujúci olej, ktorý zmäkčuje pokožku, mi už veľakrát pomohol.

Druhý téglik bambuckého masla si zoberiem na ošetrovanie tela alebo tváre. Nech ma moje cestu zavedú na chladné, veterné miesta, alebo do pálivej horúčavy, v každom prípade urobí mojej pokožke navečer dobrú službu.

Skrášľujúci olej

Ráno si často pretriem tvár vatovým tampónikom navlhčeným kvetinovou vodou, a použijem jednu–dve kvapky svojho obľúbeného skrášľujúceho oleja.

Kokosový olej

Na dovolenke pri mori je nevyhnutný: Malá fľaška kokosového oleja urobí s vlasmi, ktoré sú poškodené slaným vetrom, morskou vodou a slnečných lúčov, zázraky.

Kvetinová voda 

V každom prípade musí ísť so mnou! Jej osviežujúcu, diskrétnu vôňu by som v horúci letný deň nevymenila za nič. Môžete ňou nastriekať aj svoje posteľné prádlo, a môžete ju použiť aj na čistenie tváre a tonizáciu.

Kremový deodorant

Samozrejme, ani bez svojho obľúbeného krémového deodorantu by som sa nevydala na cestu v takomto horúcom počasí. Jeden malý téglik sa vždy nájde v mojej taške.

+1 Nezabudnite ani na opaľovací krém!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac