Manna krémové deodoranty na horúce chvíle

manna krémové deodoranty na horúce chvíle

Vedeli ste, že Váš antiperspirant zmení bakteriálnu flóru Vášho podpazušia?

Aj čerstvé lekárske výskumy potvrdzujú tento fakt, a musím povedať, že ma to vôbec neprekvapuje. Podľa výskumov antiperspiranty síce zničia takmer všetky baktérie, ale ich používaním môžete podporiť rozmnožovanie iných kmeňových baktérií. To, v akej miere ovplyvňujú nové, neobvyklé kmeňové baktérie zdravotný stav, ešte nie je jednoznačné, a podľa lekárov, ktorí hovoria o výsledkoch výskumov, sú potrebné ďalšie vyšetrenia.

Hliník a iné soli kovov, ktoré sú obsiahnuté v antiperspirantoch,
podľa výskumov súvisia so vznikom rakoviny prsníka, dokonca aj s Alzheimerovou chorobou, ktorá spôsobuje demenciu v staršom veku. Kým si musíme počkať na upokojujúce lekárske výsledky, nie je najlepším riešením ovplyvňovať jeden z prirodzených detoxikačných procesov organizmu. Neodporúča sa natierať si tenkú pokožku podpazušia deň čo deň chemikáliami, ktoré by ste nechceli dostať do svojho organizmu.

Čo môže byť riešením?

Prírodné Manna krémové deodoranty, bez hliníka a s prírodnými esenciálnymi olejmi

Ak ste sa aj Vy rozhodli pre život bez chemikálií, je možné, že prechodné obdobie očisty Vášho organizmu od antiperspirantov a iných chemikálií nebol jednoduchý ani pre Vás. Stáva sa, že pokožka podpazušia a potné žľazy potrebujú čas, aby sa navrátila ich zdravá a normálna činnosť.

Manna
krémové deodoranty bez solí kovov, konzervačných látok a umelých vonných látok obsahujú výlučne prírodné zložky. Ich vôňu dodávajú prírodné esenciálne oleje a pri ich výrobe sme nezabudli ani na ošetrovanie citlivej pokožky podpazušia, ktorú zabezpečuje bambucké maslo a organický panenský kokosový olej.

Ba čo viac! Ak máte veľmi citlivú pokožku a hľadáte krémový deodorant bez esenciálnych olejov, ste na správnom mieste!

Manna neparfumovaný krémový deodorant na senzitívnu pokožku bez esenciálnych olejov ochraňuje a ošetruje citlivú pokožku extra panenským kokosovým olejom, včelím voskom a vitamínom E.
Zdroj: http://goo.gl/TRHQzC

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac