Inovatívne účinné látky v Manne – poznáte ich?
inovatívne účinné látky v manne – poznáte ich?

Inovatívne účinné látky v Manne – poznáte ich?



Verní fanúšikovia Manny vedia: naším základným princípom je, aby sme v našich kozmetických prípravkoch používali prírodné suroviny priateľské k pokožke. Príroda ponúka na zlatej tácke tie najlepšie rastlinné suroviny, ktoré pracujú pre vašu zdravú a hodvábnu pokožku.

 

S pribúdajúcim vekom všetci registrujeme, že sa na našej tvári na rôznych miestach objavujú malé aj väčšie vrásky, pokožka stráca na svojej pružnosti, je suchšia, citlivejšia, zraniteľnejšia. Sčasti to spôsobujú hormonálne zmeny, ale aj vonkajšie vplyvy, a sčasti je to následok prirodzeného starnutia pokožky. Z tohto vyplýva, že pre zachovanie sviežosti svojej pokožky môžeme veľa urobiť zdravým životným štýlom, kvalitnými kozmetickými prípravkami, ochranou pred žiarením, ale prečo by sme nemohli použiť aj tie šetrné, tajné zbrane priateľské k pokožke, ktoré ponúka veda na základe najnovších výskumov?

 

Poďte, ukážem vám, čo všetko ponúka Manna, aby si vaša pokožka zachovala svoju mladistvú krásu! ?

 

Prírodná alternatíva retinolu: bakuchiol

Začnime hneď najnovšou hviezdou, bakuchiolom! I keď jeho meno znie cudzo, nenechajte sa pomýliť: ide o látku prírodného pôvodu, ktorá sa získava z jadier a listov indickej rastliny babchi. Svojím antioxidačným účinkom urobí pre zachovanie mladistvosti pokožky veľmi veľa, navyše ako bonus je účinný aj proti akné. Je jemnejší ako retinol (ktorý v prípade citlivosti môže vo väčšom množstve spôsobiť podráždenie), takže ho môžu vyskúšať aj osoby s citlivou pokožkou.

 

Túto fantastickú účinnú látku sme zmiešali s trochou vitamínu E, taktiež so skvalénom, kyselinou hyalurónovou a vzácnymi rastlinnými olejmi. A výsledok? Natural Age Control pleťový krém s 1% bakuchiolom, úžasný, ľahký, neparfumovaný pleťový krém, ktorý sa okamžite vsiakne! Bakuchiol má miernu, charakteristickú vôňu, ktorá sa však na vašej pokožke rýchlo rozplynie.

 

Podpora tvorby kolagénu: hexapeptid-11

Za sviežosť a celkový pocit našej pokožky je vo veľkej miere zodpovedný kolagén. Produkuje ho pokožka, ale, žiaľ, po dovŕšení dvadsiateho roku života sa tvorba kolagénu v pokožke zníži. Aby sme mohli bojovať proti plynutiu času, potrebujeme trochu pomoci. Zásluhou hexapeptidu-11 je, že núti pokožku k tvorbe kolagénu. Účinok je ešte silnejší, pokiaľ ho pokožka dostane v koncentrovanej forme, v podobe séra. A to ani nehovoriac o tom, keď tento účinok posilňuje aj dobre známa a obľúbená kyselina hyalurónová, ako aj také rastlinné špeciality, ako výťažok z plodov babchi (malajského čaju) a Sofory japonskej!

 

Všetky spomenuté zložky nájdete v našom produkte Kolagénové booster sérum s peptidom a kyselinou hyalurónovou. Hmm, dostali ste chuť vyskúšať ho? ?

 

Rastlinné kmeňové bunky v službách pokožky

V lekárskych kruhoch sa veľmi často zaoberajú témou kmeňových buniek, ale vedeli ste, že ich s obľubou používa aj kozmetický priemysel? Manna Nočný pleťový krém s výťažkom kmeňových buniek kvetov obsahuje výťažok kmeňových buniek ruže a nechtíka, ktoré majú na vašu pokožku regeneračný účinok. Okrem kmeňových buniek sme pre krásu vašej pokožky nasadili aj iné zázračné zbrane: rastlinný skvalén má výživný, hydratačný účinok, glycerín tiež hydratuje, blahodarné účinky vitamínu E na pokožku ani nemusíme predstavovať. K tomuto všetkému sme pridali ešte makadamový olej, bambucké maslo a kvapku sladkého esenciálneho oleja s kvetinovou vôňou, čím sme stvorili božský, ľahko roztierateľný krém pre mäkkú a hodvábnu pokožku.

 

Kyselina hyalurónová, hviezda starostlivosti o pleť

Keď je reč o starostlivosti o pokožku, dnes to už bez spomenutia kyseliny hyalurónovej nie je možné, pretože jej dôležitosť v ošetrujúcich prípravkoch je všeobecne známa. V Mannách sa stretnete iba s kyselinou hyalurónovou prírodného pôvodu. Obsahujú ju aj Krém na ošetrenie pokožky okolo očí s kyselinou hyalurónovou a Denný pleťový krém proti vráskam s kyselinou hyalurónovou, v ktorých je nasadená ako kľúčová účinná látka. Ale dali sme ju aj do kolagénového booster séra a Natural Age Control pleťového krému, nakoľko sme o jej blahodarnom účinku presvedčení.

 

Tu môžete vidieť, že cudzích názvov sa netreba zľaknúť, pretože aj prírodné kozmetické prípravky vedia ponúknuť také účinné komponenty rastlinného pôvodu, ktoré sa stanú tajnou zbraňou pri zachovaní krásy vašej pokožky. ?



Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac