Dovidenia, zvädnutá, mdlá pokožka!

dovidenia, zvädnutá, mdlá pokožka! Peeling tváre je dobrá voľba z viacerých dôvodov: vaša pokožka bude pôsobiť sviežejšie, bude mať „zdravú“ farbu, bude voľnejšie dýchať, obnoví sa, účinné skrášľujúce látky ľahšie preniknú do hlbších vrstiev, drobné vrásky sa vyhladia a nebudú sa prehlbovať.

Ale pozor, nie je jedno, kedy, ako často a čím si budete trieť pokožku.

Toto sú moje odporúčania:

Namiesto umelohmotných guľôčok, ktoré ničia životné prostredie, Vám ponúkam úplne prírodné riešenie: Manna COCO mydlo s morskou soľou je pevné, na tvár aj telo použiteľné peelingové mydlo bez vône, ktoré zároveň ošetruje pokožku vďaka kokosovému a bambuckému oleju, pričom jemné čiastočky soli vás šetrne zbavia odumretých buniek a vyčistia póry.

Ako často robiť peeling tváre?

V lete, keď je vlhší vzduch, alebo ak máte mastnejšiu pokožku, môžete peeling tváre robiť aj dvakrát týždenne. Malými krúživými pohybmi masírujte pokožku tváre touto krémovou, snehobielou mydlovou špecialitou.
Ak máte pleť suchú, citlivú alebo so sklonom k ekzémom, peeling postačí robiť raz za týždeň až desať dní. V tomto prípade len veľmi opatrnými pohybmi masírujte pleť Manna COCO mydlom s morskou soľou, aby ste si nespôsobili mikroporanenia, okolie očí vynechajte.

Ráno alebo večer?

Aj nad týmto sa oplatí zamyslieť sa: ak sa chcete zbaviť nadbytočného kožného mazu alebo pozostatkov dekoratívnej kozmetiky, peeling si urobte večer. Pleť bude ľahšie dýchať a ošetrujúce oleje určené na večerné použitie sa jednoduchšie dostanú do jej hlbších vrstiev, preto sa ich účinky vedia viac prejaviť. Ak mejkap požívate len zriedkavo, možno sa vám bude viac páčiť ranný peeling, pretože po ňom bude vaša pleť pôsobiť sviežejšie a žiarivejšie.

Čím si ošetriť pleť po peelingu?

Závisí od toho, či robíte peeling ráno, alebo večer, ale aj od typu vašej pleti (link): ak robíte večerný peeling a vaša pleť nemá sklon k vzniku akné, použite Manna organické kakaové maslo, Manna penový telový krém s kakaovým a panenským kokosovým maslom, alebo Manna mandľový skrášľujúci olej na opätovné premastenie, zjemnenie a hydratáciu pleti. Ak máte mastnejší typ pleti, alebo je ráno, tak použite Manna arganový skrášľujúci olej, ktorý sa ľahko vstrebáva do pokožky a bude ju chrániť a ošetrovať po celý deň. Ak je vaša pokožka obzvlášť citlivá, alebo máte pocit, že ste ju masírovali príliš silno, opatrne po nej prejdite Manna prémiovým bambuckým maslom proti začervenaniu pleti.

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený! Tu sa môžete prihlásiť

Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac