Black Friday v Manne: môžete dostať zľavu hoci až 41%!
black friday v manne: môžete dostať zľavu hoci až 41%!

Black Friday v Manne: môžete dostať zľavu hoci až 41%!



Poponáhľajte sa, získajte zvýhodnené ceny, lebo o polnoci sa to skončí!

Nadišiel veľký deň, je tu Čierny Piatok! O Čiernom Piatku, čiže o Black Friday, ste už určite počuli aj vy, kedy na vás v mnohých obchodoch čakajú počas celého jedného dňa jedinečné ponuky, kedy môžete získať to, na čo ste si už dlho brúsili zuby, kedy môžete všetky vianočné darčeky zaobstarať hoci aj za jeden deň, a dokonca tým môžete aj ušetriť.

Pripravila som pre vás úžasné Manna-výbery: objednajte si teraz vzácne a špeciálne Manny za ceny ako zo sna! Poponáhľajte sa, lebo ponuky Manna Black Friday 2018 sú dostupné iba DNES (23.11.2018) do polnoci, alebo do vypredania zásob!

Prečo je tento piatok čierny?

Tradícia Black Friday pochádza zo Spojených štátov Amerických, kedy sa každý rok začínajú na Deň vďakyvzdania prípravy na Vianoce. V šesťdesiatych rokoch minulého storočia obchodníci z Philadelphie začali svoje obchody otvárať skôr, aby zvládali návaly zákazníkov pripravujúcich sa na Vianoce, a aby vo svojich obchodoch zmiernili návaly davov .

Nazývať začiatok obdobia vianočných nákupov Čiernym Piatkom sa však stalo na celom svete zvykom omnoho neskôr. Na pôvod tohto pomenovania sa viažu dve historky. Podľa prvej začali čiernym piatkom nazývať zápchy v meste Philadelphia a rapídny nárast chodcov v jeho uliciach, ktoré boli spôsobené návalom kupujúcich. Druhé, menej známe vysvetlenie je, že predajcovia si od januára do novembra mohli zaúčtovať len veľmi malé zisky, čiže boli v „červenej zóne”, ale od piatku nasledujúcom po americkom štátnom sviatku, po Dni vďakyvzdania, ich obrat vzrástol, vďaka čomu sa „prehupli“ do čiernych políčok.

Vedeli ste, že mnohí si na tento deň vyberajú dovolenky, aby mohli získať najlepšie ponuky? Vy si nemusíte vybrať takéto drastické riešenie! :) Vy sa môžete s Mannou pripraviť na Vianoce pohodlne a rýchlo!

Pritom, ako budete pre ostatných hľadať vianočné darčeky, prekvapte aj seba niekoľkými pokladmi bez chemikálií! Nenechávajte u nás ani svojich favoritov, už zostáva iba niekoľko hodín, zásobte sa teraz, získajte jedinečné Manna-balíky dnes do polnoci so zvýhodnenou cenou, nájdete napríklad aj Mannu iba za 4.99 €!

Páčil sa Vám článok? Zdieľajte ho s Vašimi známymi, aby si ho mohli prečítať aj oni.

Pripomienky

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený!



Ceníme si Vašu vernosť!

Éra zliav počítaných v percentách sa skončila, pretože chceme, aby ste ako člen Manna Klubu získali nenapodobiteľnú starostlivosť a ešte viac výhod. Manna Klub sme vytvorili práve preto, aby boli pre Vás pripravené aktuálne ponuky čo najprehľadnejšie.

Zistite viac